A szélsőjobboldali párt a "becsület napjára" szervezett emlékezést, de a rendőrség megtiltotta. A titkosszolgálat figyeli a pártot - írja az Index.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Még jó hogy a buziknak meg lezárják fél Budapestet hogy vonulgassanak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Még jó hogy a buziknak meg lezárják fél Budapestet hogy vonulgassanak...
Hellcat
@Meine Ehre heisst Treue: Jönnek a választások...szükség van a rejtett nemzeti "könnyenbefoyásolható" választópolgárokra...
Meine Ehre heisst Treue
@Hellcat: Igen, bár polgárnak (főleg tisztes polgárnak) a legjobb szándékkal sem nevezhetők.
csikknorisz
"legutóbb pedig 2012-ben volt ilyen megemlékezés"
legalább a saját portáljukat lapozzák fel a hitgyülisek:
www.atv.hu/belfold/20130209_ellentuntetok_vartak_a_gyulekezo_neonacikat_a_szell_kalman_teren
tavaszi
azért mert demokrácia van , valahol határt kell szabni...szélső jobbnak semmi keresni valója nincs az országunkban...de a szélső ballnak sem...hozzáteszem...semmi szükségünk. ...hogy akár határon belülsértsenek bár kit is..és határon túl sem----
Vizual
@Hellcat: Látod, hogy nem zárták le !
jancsik68
@Hellcat: Ezek is buzik,csak egyenruhába bujva.Rájuk nézve egy katona viselt azt mondaná,Csak Cartel kapitány csapatában alkalmáznám őket.Olyanok,mint a kisebbség:egyenként gyávák,többen már képesek gyerekeket,nőket és idős embereket bántalmazni.Azaz.igazi bakáknak alkalmatlanok!
joopapa
@Hellcat: Itt buziztok, zsidoztók cigányoztok, egymásnak örömködtök de jó megaszondtad a mocsok cigányzsidóbuziknak. Soroljatok fel magatoknak tíz cigányt zsidót buzit, aki személyesen ártott nektek magatokfajtának, mármint antiszemitának vagy ha úgy jobb rasszistának. Ezért tart itt ez az ország! mert ilyen emberek vannak benne. Adni kell a romáknak munkát, ja hogy a magyarnak sincs!!! Ezek a macska jancsik mint a magyar hajnal, és a magyar gárda tagjainak az a dolga hogy szerencsétlen romákat ijesztegesen. De ti azért örüljetek ezeknek a senkiháziknak!!
Hellcat
@jancsik68: @joopapa: Na mielőtt bármelyikőtök azt gondolná hogy én nagy szélsőjobber gárdista mélymagyar vagyok...Az zavar, hogy egy történelmi eseményről nem lehet megemlékezni mert " a rendezvény alkalmas arra, hogy mások emberi méltóságát sértse"...hát neharagudj de engem meg a melegfelvonulás zavar...alapjában nincs gondom a melegekkel, van is a barátaim között csak az ilyen magamutogató parádézó szaroktól van hányingerem meg a nagy liberalizmustól ami védi őket...Had gyűljenek kit érdekel nincsenek annyian hogy be kéne szarni tőlük...ja de hogy majd nemzetközi viszonylatban ez kiveri a zsidóknál a biztosítékot és nem szabad? Elmennek ám a fenébe. A cigányokat meg hiába akarjátok integrálni ha egyszer kurvára nem akarnak integrálódni...és életem során biztos volt legalább 10 aki vagy megfenyegetett vagy anyagi kárt okozott nekem...
joopapa
@Hellcat: Itt nem arról szól a történet csak, hogy egy eseményről megemlékezzünk azzal semmi baj nincs. Csak ez a Magyar hajnal egy nyíltan rasszista csoport. A cigányságról meg csak annyit, hogy nem egy fajta cigány létezik. Vannak úgynevezett oláh cigányok, muzsikus cigányok stb stb. Felénk ahol én lakom nemigen van baj a cigányokkal( az élet társam cigány én magam nem).
jancsik68
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
csipek
@jancsik68: Mit szedsz helyesírás ellen? És paprika, vagy keljfeljancsi vagy-e?
Hellcat
@joopapa: Kivétel mindig van...egy szóval nem mondtam hogy az összes rossz...
jancsik68
@csipek: Úgy látszik a realitás nagyon fájt,ezért töröltetted a bejegyzésem.Ilyenek a mélymagyar keresztények.Szemből nem,csak hátulról.Ezért lettünk ilyenek,s nem fogad bennünket szivesen Európa.Amit leirtam,nem fajelmélet,hanem a szimpla valóság,történelem,amit igazol a doni vereség is.
csipek
Nincs ami fájjon, mert amit állítottál az nem a valóság, hanem csak a tudatlanságod megnyilvánulása volt.
Ami engem illet, nem is akarok európai lenni. Snassz. Ázsiai vagyok. Turáni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.