A Fidesz szóvivője szerint tisztelet illeti, és meg kell becsülni azokat a nőket, akik a gyereknevelés mellett még munkát szeretnének vállalni. Nagy különbség a baloldal és a Fidesz-KDNP politikája, között, hogy utóbbi arra esküdött fel, hogy a magyar családok életén segíti, és ezért tesz is - mondta a nagyobbik kormánypárt szóvivője Az estében. Selmeczi Gabriella szerint ezzel szemben a baloldal eltörölné például a rezsicsökkentést, csökkentené a minimálbért és eltörölné a családi adókedvezményt, vagyis a gyermekeket nevelő családoktól vennének el pénzt. A kétkulcsos adó bevezetése pedig azt jelentené, hogy felemelnék a felső szja-kulcsot 40 százalékra, ami egy brutális adóemelés lenne - tette hozzá. A szóvivő szerint nagyon fontos a baloldal politikájában, hogy azokat a forintokat, amelyeket kihúznak a magyar családok zsebéből, szépen átraknák a multinacionális cégek, a bankok zsebébe.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
Az un keresztényi kormányunk eddig azt pofázta,az a legjobb megoldás,ha az anya és a gyermek sokáig együtt vannak.Most meg pénzért hagyja a gyereket s GYED alatt is dolgozzon4
joopapa
Ezt a szerencsétlen nőt lassan elkezdem sajnálni, ennyi hazugságot elmondani és megállni hogy el ne röhögje magát. És gondolom olvassa vagy mondják neki mit írnak róla , itt ott. Mondjuk az is igaz, hogyha valaki kurvának áll ne csodálkozzon ha megb...ák!!
csikknorisz
Ez péntek este volt? Én ma láttam ezt a csudálatos Obersovszky-Selmeczi előadást. Az ilyen remekműveket nyilván nem lehet elégszer ismételni a közmédia adóin.
Hellcat
Majdnem visszahánytam a vacsorámat ahogy olvastam ezt a mélyrőljövő alpári szardobálós rágalmazást...Hát nem találok már szavakat komolyan mondom...
A Tündik bündije
"A Fidesz-KDNP politikája, között, hogy utóbbi arra esküdött fel, hogy a magyar családok életén segíti, és ezért tesz is."

Hajjajajjaj... normális ember ilyen dumát élő politikusnak a világ egyik sarkában sem hisz el, akármilyen pártnak dolgozzon is, mert olyan tökéletes illik az "jól csengő sablonmondatok választásra a hülyéknek" című nagykönyvbe, hogy szinte látom, ahogy gabika körbenyírta ollóval aztán beleragasztotta a füzetkéjébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.