A Jobbik megtiltaná azon politikusok indulását a választásokon, akik korábban olyan pártban töltöttek be vezetői tisztséget, amely adósságot hagyott maga után, így az egykori SZDSZ vezető tisztségviselőinek indulását is.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
Akiknél a mostani kormány betömi a lyukat, megmenekülnek... ügyes...
verőce21
Ja, és az IMF adósságokat csináló és hátrahagyó politikusokat is!
yazo64
Akiknél a mostani kormány betömi a lyukat, megmenekülnek... ügyes...
kamazuka
Az sajnos előfordúl,hogy ez megtörtént,mert vélhető,hogy anno és ebben vélhető a szándékosság,hogy eleve rossz törvényt fogadtak el,előkészítendő a jövő béli tollasodás lehetőségét.Ilyen pl: a devizahitelezési jelenleg 100000-ket érintő fiaskó,hogy az ilyen esetlegesen feltárható esetekben az okozott kár mértékének megfelelően,arányos ellentételezésere egy kármentési alapot létre hozva,törleszthessenek szép futamidőn keresztűl,hogy éreztethesse a választópolgár,hogy a parlamenti bársonyszék,nem kiváltság,hanem életre szóló felelősség.
bretagne
Hát így is lehet létszámcsökkentést végrehajtani! De akkor ki marad a parlamentben???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.