Több mint két évvel vagyunk a magánnyugdíj-pénztári rendszer szétverése után. A Ténytár a kezdetektől nyomon követte a változtatásokat, így most a megmaradt magánnyugdíjpénztárak 2013-as hozamainak nyilvánosságra kerülése apropóján összegezzük, ami az elmúlt három évben történt a nyugdíjrendszerben.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Épp a napokban mondta a kolléganőm, hogy megbánta hogy kilépett a manyupból, de hát meg lettünk zsarolva ha nem lépünk át az államiba nem lesz "nyögdijunk". Erre azt mondja lehet hogy így sem! Ezek a fineszes fideszesek amihez nyúlnak, az eltűnik, nem hozza a várt eredményt, az emberek nagy része rosszul jár azzal amit kitalálnak. És jönnek itt a szó fo..ok, hogy az emut nyocév meg a bukott baloldal, meg a patás Gyurcsány meg a libás Bajnai. De ha végig nézzük azt az emut nyocévet amikor a fényes tekin tetű orbán basi ellenzékben volt, mindent megtett hogy keresztbe tegyen a kormánynak. Állandóan kivonulgattak az ülésteremből, orbán basi be sem járt. Tudom volt ott is mutyi elég, de azok ezekhez képest vasárnapi kisiskolások voltak. Ezek a nokiás dobozt felcserélték kamionra, a simicska kamionnal hordja ki a közpénzt a kasszából. Ezek a mocskok milyen jogon mutogatnak visszafelé,ezek mennyivel különbek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Hol vannak innen a fidesznyikek hozzászólásai??? HOL VANNAK???
silber13
@Hellcat: Ne félj, előkerülnek. egyszer...Talán.. Mondtamhogyzűrlesz, megennekisabukottbaloldalazoka, és nemismivoltunkhanemGyurcsányBajnalMesterházy De most láthatólag kussban vannak. De nem szégyenkeznek, a jól végzett munka öröme tölti el őket.
kacsa0707
@Pálinkafőző Rézüst: Akkor, miért nem jelentkezett, az a nagy hozam a magánnyugdíjpénztárral rendelkezőnél??
Tudod sem nálam, sem az ismeretségi közömben nem találtam olyan embert, akinél ilyen hozam jelentkezett volna. viszont jó pár évben előfordult, hogy mínuszos volt a számla, ez hogy lehet?
szaboria1
@kacsa0707: Az csak úgy lehetett, hogy rossz pénztárt választottál. A fiamnak még a 2008-as év sem tette mínuszba. Mindenkit jól megfélemlítettek és bedőltek a nagy hazugságnak. A Selmeczi nagyasszony mit is mondott mindenkinek külön számlát nyitnak. Hol is van az a számla mert sehol sem szerepel. Viszont a pénz eltűnt és amiről kevesen tudnak a kifizetett IFM hitel ebből történt meg és helyette jóval drágább hitelünk van mostanában amiről elfelejtették az embereket tájékoztatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.