A nők munkaerő-piaci helyzetének javításáért felelős miniszteri biztos szerint a gyed 1985-ös bevezetése óta most először lehet annak folyósítása mellett dolgozni, erre sem a Gyurcsány-, sem a Bajnai-kormányok alatt nem volt lehetőség.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Közelednek a választások hogy ez csak most jutott eszükbe?
Hellcat
Közelednek a választások hogy ez csak most jutott eszükbe?
Meine Ehre heisst Treue
@Hellcat: Persze. Fideszéknél minden a választásról szól most is és az elmúlt években is. Nem bíznak ezek semmit a véletlenre. Nem baj, ha az emberek nyomorognak vagy megdöglenek, csak nekik jó legyen.
tavaszi
@Meine Ehre heisst Treue: ..már ne is haragudj , minden kormány regnálása alatt sorok álltak az ingyen ételér...minden kormány alatt létezett szegénység, ...nézz meg egy fotót a balháról 2008.ból...és 2013-ból. ...hozzáteszem...EGY ÉHEZÓ IS SOK!!...de amit te irsz hogy éhendöglés vagy megdöglenek...ez azért tulzás . legalább néznéd meg a statisztikát ...merre változott a halálozási ráta ...lefele vagy fölfele...
magyarbakancs
@tavaszi: 1988 körül kezdődött a hajléktalanság és az étel osztás az utcákon.
A gengszter váltás óta csak a szegénység emelkedése volt egyenes tendencia.
Meine Ehre heisst Treue
@tavaszi: Az ilyen fideszes bértolnokoknak nem lehet magyarázni még a valóságot sem, én sem teszem. (Ha pedig meggyőződéses, hithű rablópárti vagy, akkor pláne felesleges a szót és időt vesztegetni rád.)
Szevasz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.