A külföldön élő magyarok karácsony előtt kapták kézhez Orbán Viktor miniszterelnök újabb levelét. A KIM szerint a ennek teljes költsége 77,6 millió forint volt, amit a Miniszterelnökség fizetett.

A levélben Orbán Viktor a 2014-es választásokon való részévételre és az ehhez szükséges regisztrációra buzdította a kettős állampolgárokat – írja az Index.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium tájékoztatása szerint december 17-18. között mintegy 278 000 határon túl élő címzettnek postázták a miniszterelnöki „konzultációnak" nevezett elsőbbségi levelet. A küldeményeket a világ 126 országba kellett szétküldeni.

A levél tájékoztatja a címzetteket arról, hogy a határon túl élő, nagykorú állampolgároknak regisztráltatniuk kell a voksolás előtt, akár interneten keresztül is, ami „jelentősen leegyszerűsíti a folyamatot".

A konzultáció lefolytatásának teljes költsége a KIM szerint a nyomdai előállítást és beleértve 77,6 millió forint volt, amit a Miniszterelnökség fizetett – olvasható a lapban.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ez-hez képest -volt eszük, mert nemsokan kűldtek vissza a képeslapjaira választ!
hallgatag
Megérdemlik a románok...mert erdélyiekben már nem folyik magyar vér,
csak a leszármazottakban...de szavazóknak megvehetöek !!
Desischado
Nagyon király lenne, ha nem a mi bőrünkre szavazgatnának, nekik nem kell viselniük a következményeket!
nemsemmi
Orbánnak a mi pénzünkből semmi sem drága. A szavazataikért mmindenünket odaadná. A sajátját azt még azért sem! ... Nem azért lopta!

Egyébként ha ezt a pénzt elküldte volna a rászoruló külhoni magyaroknak azzal többre mentek volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.