Összeállt a bal- és szélsőbaloldali tákolmány, csupa bukott és a politikában leszerepelt arccal, akik ott folytatnák, ahol 2010-ben abba kellett hagyniuk. „Megújulás” Mesterházyval, Bajnaival, Gyurcsánnyal és Fodorral. Megcsináltuk! - írta Facebook oldalán Mesterházy Attila, aki szerint létrehozták a „kormányváltó összefogást”, amelynek most már csak egyetlen dolga van: megnyerni a választásokat.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
@F_Viktor:
Tudom,hogy a Zemberek a "demokráciát" akarják,mert sajnos jelenleg nem képesek többre. Imádják az elmúlt szűk negyedszázad sz@rját ide-oda tologatni. Ragaszkodnak hozzá,pedig a kutya se kérdezte meg őket,hogy:
- Egyáltalán legyen-e?
- Ha igen,akkor milyen formában?
A "demokráciát",az utolsó kommunista kormány,egyszerűen bevezette és kész.
Amúgy,meg mi "maroknyian" nyugodtak vagyunk,mert ez az ország már megszenvedte és túlélte a fasizmust is, a kommunizmust is és nem pusztult bele. Most megszenvedi, majd pediglen túléli a "demokráciát" is.
F_Viktor
@moiszikf: Aki így beszél a demokráciáról, az ne csodálkozzon, ha nem kérünk belőlük. Normális ember nem kér a kitörés túrákból.
moiszikf
@F_Viktor: No,igen... Az igazság időnként kellemetlen és persze azok is, akik kimondják. A kitörés túrákon meg nem kötelező részt venni.
F_Viktor
@moiszikf: Milyen igazságról beszélsz?
Neked kellemetlen azon emberek akik szabadságra, önállóságra, demokráciára vágynak?

Helyesbítelek, kitörés túrákon MOST MÉG nem kötelező részt venni, s hála az épeszű embereknek, ez így is marad.
moiszikf
@F_Viktor: Ha úgy gondolod,hogy nem az igazságot írtam,akkor rajta,cáfold meg!

"Neked kellemetlen azon emberek akik szabadságra, önállóságra, demokráciára vágynak?"
Még csak véletlenül sem. A jelenlegi "demokrata" országvezetők - vagy inkább országvesztők - pontosan a "Zemberek" szabadságvágyával élnek vissza, aljas módon. Én a "Zembereket" nem hibáztatom,mert nagyjából olyan helyzetben vannak,mint a szerencsétlen sorsú Schumacher. Mesterségesen kómában vannak tartva és amíg kaják a bódító szereket, esélyük sincs föleszmélni.
Egyébként,meg hogyan lehetséges az, hogy a "Zemberek" - ennyivel a kommunizmus összeomlása és a nagyfene "rendszerváltás" után - még mindig csak vágyakoznak a szabadságra,önállóságra és a demokráciára?
Néha tegyél föl magadnak ilyen kérdéseket, akkor is, ha kellemetlen!
F_Viktor
@moiszikf: Elnézést, félre értettem előző mondatodat, tényleg nem azt írtad, hogy neked kellemetlen a demokrata ember.

Én egy szóval nem mondtam, hogy a jelenlegi rendszerben demokrácia lenne, éppen ezért lesznek leváltva áprilisban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.