A magyar-orosz atomügylet Orbán egyeduralmának megerősítését, a demokratikus világtól, az Európai Uniótól való függőségünk lazítását szolgálja. Hazánkban most minden keverő csaptelepből a rezsicsökkentés és az orosz-magyar atommegállapodás folyik. Az egyik csapkereket a kormánypártok nyitják ki ütközésig, a másikat az ellenzék. Az egyik oldal azt bizonygatja, hogy még az orosz atomerőmű-megállapodás is a rezsicsökkentési harc egyik győztes csatája, a másik szerint, ahogy a rezsicsökkentés, úgy Paks újjáépítésének átengedése az oroszoknak is kamu, a nemzeti átverés rendszerének a jövőnket elzálogosító, hazaáruló lépése, amin az oroszokon kívül csak a Fidesz holdudvarának nagyvállalkozói nyernek egyedül.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Pár hónappal a választások előtt a magyar állam 3000 milliárd adósságot vett a nyakába zorbánc elvtárs egyszemélyi döntésének köszönhetően.
Nagy fantázia nem kell hozzá hogy ki fog kaszálni ahogy lézer jankó mondta "az évszázad üzletén". Hát ki más mint a közgép lajos.
Ahhoz sem kell nagy fantázia hogy megállapítsuk hogy olcsóbb vagy drágább lesz e így az áram mert ugyebár ezt a 3000 milliárdot egyszer vissza kell fizetni az oroszoknak.
Hát nyilván hogy drágább lesz mert más forrásból nem nagyon lehet visszafizetni.
Ennyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukfenc
@F_Viktor: január 19., 19:13

A jó isten beszéljen belőled!..:))
bukfenc
@Csizmás Kond: január 19., 18:53

Mentségedre szolgáljon, hogy éppen az első és a második erekciód közben jött rád az illemtan!
Igaz: az első és második között eltelt pár év, de, hát istenem! - késő érő típus vagy! :)))))))))))))))))))))))))
Csizmás Kond
@bukfenc: erekció...miaz fél kézzel a gatyába fórumozol ?
bukfenc
@Csizmás Kond: háát, fogtam a fejedet rendesen... :))
mekkelek
@öcsi55: A vezír utcára szólította volna híveit, és a békés tüntetők lángba borították volna Budapestet, mint tették azt 2006-ban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.