Azért pénteken hangzik el a közrádióban minden Orbán Viktoros bejelentés, hogy hétvégén mindenki kitombolja magát azon amit éppen hazudik, és hétfőre kicsit elfelejtkezve az egészről, a bejelentő nyugodtan végre tudja azt hajtani. Nem...

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ez a faszi mindent visz, mint a lottóötös, csak éppen az országból...
bakegya
Orbánviktororbánviktororbánviktor...ez magyarország,a rokonok a haverok az üzlettársak köpködőnek használjhatják,a többinek meg kuss...a publikáció-vidám barak lettünk,de csak is ő általa-nyugodjunk bele időtlen időig, állítólag kitelepíti,majd most vissza telepíti az oroszokat,olcsón.(a vagyonosodását a maffiakormánynak ugyanakkor homály fedi és média magyarázkodás mindössze a reakció)AZ EMBEREK FÉLNEK ÉS EGYRE NAGYOBB A NÉLKÜLÖZÉS AZ ORSZÁGBAN.A fiatalok húznak el amíg lehet!
Magyarország halálra biztosítója orbánviktoorbánviktoororbánviktoor...tort ül a fejünkön AZ OLIGARHA HAVERJAIVAL KÖZÖSKÖDVE...
coni
Mázlija van, hogy a családok többsége nem gondolkodik el rajta, hogy a Paks II. az mínusz 2.000.000 családonként, a rezsicsökkentés 3x pedig mínusz 2000 Ft/ család a gyurcsányi rezsi árakhoz képest. Majd idővel rájönnek a "magyar családok" de Paks II.-t már nem tudják visszaküldeni a feladónak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.