Nem akadt versenytársa a Porsche Lízingnek a Külügyminisztérium, míg a Porsche Hungariának az MTVA járműtenderén – írja a Napi.hu.

A Külügyminisztérium (KüM) összesen 21 járművet bérel a Porsche-csoporthoz tartozó Porsche Lízing és Szolgáltató Kft.-től, két évre nettó 920,3 ezer euróért (mintegy 276,1 millió forintért).

Egyedül pályázott és nyert a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) járműtenderén.

Az MTVA négy hónap alatt vezetőinek tíz, míg a műsorkészítéshez kilenc darab 4, illetve 5 ajtós (nem kombi), benzines személygépkocsit vásárol nettó 81,9 millió forintért. A közmédiumokat irányító alap októberben írta ki közbeszerzését, aminek novemberi eredményhirdetése nem okozhatott meglepetést. Az MTVA ugyanis tavaly az első félévben is vásárolt hasonló paraméterekkel autókat: 17 Skoda típusú járművet, 5 darab felső-közép és 11 közép kategóriásat, 81,4 millió forintért. A gyorsított, meghívásos közbeszerzési eljáráson szintén egyedüli ajánlattevőként nyert a Porsche Hungaria – olvasható a Napi.hu cikkében.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Pedig rémesen egyszerű a miért :))))
Mobil123
Nem lepődtem meg hogy erről a cégről van szó.
orogordog
Utca embere becaftat a szalonjukba és k.p.-ével fizet, 1/4 (/db.)részért kap egy új autótót. Hitelre is 20%-kal olcsóbb akkor ez milyen mutyi ismét. Ere kell a 30%-os baleset adó, meg a HUGO.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.