Mi légyen azokkal, akiknek nincs pénze, lehetősége a biztosított internetre? Vajon csak szimplán másodrendű állampolgár lesznek, vagy az állampolgárságukat is elveszik? Ezt a kérdést nem a technológia teszi manapság élessé, hanem az, hogy épp a napokban fejtette ki egy kormánypárti kukalakó: az állampolgárságuktól előbb megfosztott emberek halálba deportálása tulajdonképpen semmiség volt.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ez az ingyen internet csak egy választási lózung. Ez azt a feltevést látszik igazolni, hogy a Jobbiknak sincs értelmes programja a zsidózáson és a cigányozáson kívül.
Az meg, hogy esetleg internetfüggővé tegyék az állampolgárságot, akkora marhaság, hogy a Fidesz-KDNP nem tudott ekkorát összehozni négy év alatt. Pedig igyekeztek...
Desischado
Nekem jó az a net is, ami most van! Mi van, már a netet is agymosásra akarják használni? Múlt héten a fogakkal jött a Jobbik, most meg ingyen net? Ennyire telik, a rasszistázáson kivül, fiúk? Program is kéne!
GeoCravker
@Desischado: @kkalman: Nekem is az az érzésem, hogya Jobbik programja véget ér ott, ahol nem pogromról kellene szólni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.