Az LMP véleménye szerint Orbán Viktor miniszterelnök a paksi erőmű bővítéséről hozott döntésével "minden magyar emberen átgázolt", mert erről kötelessége lett volna egyeztetni a parlamenttel és a társadalommal - mondta az ellenzéki párt szombati budapesti demonstrációján Szél Bernadett.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Harkai
Szumorú tény, hogy hazánkat egy nagyon beteg Miniszterelnök vezeti, igazán méltatlan a magyar ebmerek tekintetében!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
@tavaszi: aki mondja másra az mondja magára
Neked mennyi atomkatasztrófa kell ahhoz hogy megértsd végre hogy az alternatív, természetes energiákat kell támogatni? HA majd Paks robban akkor elhiszed? Tudod mennyi gondot jelent az elhasznált fűtőelemek szállítása és tárolása? Hány millió hordónyi sugárzó anyag van nem megfelelően eltemetve és az okos tudósoknak fogalma sincs mit lehetne vele kezdeni? Nézz magadba és ott megtalálod az igazságot.
Hellcat
@tavaszi: Ismét rád kell szólnom picit...Még ha igaz is hogy 10 éve sürgeti az MVM paks bővítését...hogy van az hogy mikor a szocik tárgyaltak erről akkor az hazaárulás volt a fidesz szerint? Hogy van az hogy akkor a nyugat fele történő nyitást sürgették, mert "keleten nincs semmi"...keleten annyira nincs semmi hogy az elmúlt 4 évben a qrbánék másfele nem is mentek csak arra...nyugatra meg köpködtek. Hogy van az hogy a 300 forintos vizitdíjról, amely nem kicsit volt hasznos az egészségügy költségvetésének...és nem azért mert az a 300 ft olyan hatalmas összeg főleg hogy vissza is lehetett igényelni...arról kiírta a szavazást? Mert a buta ember..."HÁNEHOGYMÁFIZESSEK" alapon egyből leszavazta és népszerű lett tőle a qrbán egyből. Az ország ilyen mértékű eladósítása már nem olyan fontos mi? Kérlek szépe nézz már bele jobban a dolgokba...egyébként meg nyugi az új reaktornak több hűtővíz kell szóval lesz még itt mutyizás amibe beszállhat akár amerika is.
mekkelek
@tavaszi: "kész teller tervet gyorsitott fel orbán"
És miért is volt a felgyorsításra szükség pár hónappal a választások előtt, fű alatt? Ugye egyetértesz azzal ha ez olyankor történik e módon amikor a vezíred ellenzékben van akkor már lángokban állna fél Budapest a békés tütetésektől...
Most a narancs ködtől nem látjátok de nagyon nagy baj lesz itt, és ha akkor ébredtek fel mire felszáll már valószínű hogy késő lesz.
karma1
Szerintem pedig ne nepszavazas legyen - legalabbis ne az elejen, hanem amikor mar a szakertok jutottak valamire - , szoval: elsosorban FUGGETLEN SZAKERTOK, es tapasztalt, szinten FUGGETLEN nemzetkozi szakertoi bizottsag alljon fel es mondja el a velemenyet, ugy az atomeromuvel es csatlakozo kozmuivel kapcsolatban, mint gazdasagi vonzataival egyutt. Akkor talan lehetne arrol is beszelni, ha nem atom, akkor melyik alternativ energia johetne gazdasagosan szamitasba ? (szel, nap),,,Persze, amig a Fidesz van uralmon, akkor tobb mint elore boritekolhato, hogy akarmelyik megoldas jon szoba, a csokosok kozt fogjak szetosztani a zsiros melokat, megha dragabb is az ajanlatuk, mint masoke (ha egyaltalan kiirjak tenderre, kozbeszerzesre a beruhazasokat...:-(((
kopatika
@tavaszi: Hiába volt téma a paksi erőmű fejlesztése, az erőmű megépítésére kötelezvényt nem írhatott volna alá Orbán. A 2009. évben az országgyűlés csak elvben járult hozzá az építéshez, amit meg kellett volna még beszélni. Magának meg nem kell állandóan hétrét görnyedve hajbókolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.