Politikai show-val és érzelmes kisfilmmel avatják miniszterelnök-jelöltté Mesterházyt a Sportarénában. Kemény szlogenek Paksról, Budapestről, maffiáról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
szép álmokat attila...egyszer biztos orbán is menni fog,csak most még kicsit jönni fog..és hát ezt valóban könnyek kel fogsz elviselni...annyira huteltelenek vagytok..és főleg csőcselékes tulakdonságúak,hogy ó érzésű ember nem is szavazhat egy "kötelekkel " fenyegető szemlolövős ..brutális oldalra ...hiába kun béla -sztálin--örökség máig hat rátok.
tivoli
@tavaszi: Lehetne kérni egy átfogalmazott verziót? Nem világos, hogy miről szól a hsz.
bárzongora
Mesterházi egy vizesnyolcas. Úgy fog eltakarodni a politikából, hogy nyoma sem marad. A Fidesz lesöpri a ballib oldalt, és ezért a csalódott, hoppon maradt szoclibbantak őt fogják okolni. Gyurcsány nagy dumás, ő majd kimossa magát. Bajnai már most sincs sehol.
Mesterházit fogják széttépni a konc nélkül maradt sakálok.
bárzongora
Javítás: sakálok helyett hiénák. Az jobb. Jellemzőbb. Sokkal ostobább és undorítóbb, mint a sakál.
qxy
Nagyon szépeket mondott. ha csak 1 % a igaz lenne már megérné. de Isten óvja a romákat ha ez lesz a fő mufti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.