A Fővárosi Önkormányzat szerdán környezetvédelmi okokra hivatkozva megtiltotta, hogy Budapesten a Duna-hidakra, az aluljárókra, a szobrokra és az emlékművekre, fákra választási plakátokat ragasszanak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
a pártoknak igen... de a cöf az pártsemleges civil szervezet... és nekik ugye azért szabad.
ügyes...nagyon ügyes...
csak hát ugye őket is közpénzből bélelik ki...
nyanya001
Nálunk az összes buszmegállót teleszórták ! De csak hallanák, hogy az emberek miként vélekednek !
tavaszi
felénk csak a nagy 4 x 2 méteres pószterek vannak. bőven elég ...kint a bohócos ---az orbános ...2-vel több a bohócos ...mindentől függetlenül az a véleményem nem a plakát dönt ma a 21.században. ráadásul hónapokig fujta a rongy papirfecniket a szél...mire leázott. mert egyik párt sem takaritotta le. maga után.
mariaberta
Van egy javaslatom a baloldali pártok számára. A fidesz példáját követve alakítsanak egy CÖF-höz hasonló "CIVIL" szervezetet, és mindjárt plakátolhatnak mindenütt, úton útfélen vízen, földön és levegőben, meghívhatják mondjuk talán Lengyelország másik részét .
Persze valószínű ők nem kapnának pénzbeli támogatást Simicskáéktól, de el lehetne indítani egy országos telefonos gyűjtést, mint annak idején tette ezt a KORMÁNY a vörös iszap, vagy árvízkárosultak javára. /Igaz erről sem számoltak még el./
Tehát hajrá előre tegyünk már végre valamit ezek ellen az élősködők ellen.
mariaberta
Kifelejtettem megemlíteni a környezet védelmi okokat. És a CÖF plakátjai - sok szép nagy van belőlük-, nem károsak a környezetre? Na ez olyan, mint a szelektív hulladékgyüjtés.
Ez kosz, piszok stb, a Cöf, na hát az aztán a gyönyörűség netovábbja. Kéretik mindenütt elhelyezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.