A Magyar Nemzet közérdekű adatigénylésére nyilvánossá tette a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium azoknak a volt kommunista vezetőknek a nevét, akiktől megvonták a nyugdíjkiegészítés helyébe lépő pótlékot. A KIM tájékoztatásában közölte azt is, hogy volt olyan személy, akitől több jogcímen is megvonható volt a pótlék.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
És ez mitől nyilvános ? Miért nem titkosították, mint az amerikai lehallgatás szereplőinek nevét ? De nem látok itt egyetlen egy olyan személyt sem akinek jelenleg is kapcsolata van az Orbáni rendszerrel, annak ellenére, hogy a Kádári kor vezetői voltak. Politikai vezetői !
dr. prédikátor
És a jelenlegi fütyiszes álkommunisták hol maradnak???
taglo
Ahoz képest hogy nem volt kommonizmus !! Kevés ez a 10-12-ezer megvonás, legalább 15-ezerre kellett volna levonni a PÁRTTÁRSAKTÓL , mivel a NEMZETKÖZI HELYZET FOKOZÓDIK-elvtársak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.