Már nem Gyurcsány Ferenc a legjobban kereső politikus a hét végén leadott vagyonnyilatkozatok tanúsága alapján – olvasható a hétfői Blikkben.

A volt miniszterelnök hiába vette fel a szokásos nagyságú, ezúttal 79 millió forintos osztalékát a cégétől, az Altus Zrt.-től, ez még az évi 4,2 milliós képviselői fizetésével együtt is, eltörpült Papcsák Ferenc zuglói polgármester bevételeihez képest.

A fideszes politikus az ügyvédi irodájától több mint 166 millió forintos jövedelmet húzott a tavalyi évben. Papcsák ezen kívül még három helyről kap fizetést: a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány elnökeként havi félmillió forint jár neki, a polgármesterségét és a képviselőségért valamivel több pénz üti a markát. Papcsáknak tavalyi összjövedelme így 185 millió forint volt, ez 15,5 milliós havi fizetést jelent – számolt be a Blikk.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Na ezért jár neki a több millás szolgálati budi ...:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Ez egy "drága aranyember."
Drága nekünk, aranyember a családjának.
JAJMÁR
Az a durva, hogy ezek komolyan azt hiszik, megérdemlik. Én pedig komolyan kíváncsi vagyok, mit tett és mit tudhat ez az ember... és a többi... hogy olyan "drágák"?
lajospapa
Én csak azt nem értem mért ragaszkodnak ezek az egykulcsos 16%-os jövedelemadóhoz? Az a k. Gyurcsány meg Mesterházi meg el akarja venni tőlem az évi 5 millió feletti jövedelmem 30 %-át! Hát nem kap belőle! Kitolok vele, mert az enyém sose lesz millkónál több! Évente! Amíg a Papcsáké 15,5! Havonta! Merhogy jobban teljesít!
Desischado
Meglátszik, seggnyalásból milyen jól meglehet élni! Becsület, humanizmus? Egy fityiszesnek ezek a fogalmak ismeretlenek! Nekem ilyen áron nem kellene a jólét! Én a tükörbe akarok holnap is nézni... És nem szembeköpni magam!
evacica
Hát ami a fidesz politikusait illeti tényleg jobban teljesítenek, a főnök minden lehetőséget megad nekik. Szíjjártó, Mészáros, Papcsák, sorolhatnánk persze Nyerges-Simicska társulatot se felejtsük ki .De nekik ez jár elvégre 2/3 van! Nem igaz?
öcsi55
Hát ,igen ennek a hírnek biztosan örül a minimálbért kereső biorobot és még örül is ,hogy van munkája. Csak az adó egyforma. Egyenlő közteher viselés fidesz módra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.