Nagyobb pénzösszeget nyert a lottón a tárnoki betonozós gyilkos, mielőtt leleplezték. Azon bukott le, hogy nem fizette ki a bérleti díjat arra a garázsra, amelyben áldozata autóját elrejtette. Százmilliós nagyságrendű nyereményt zsebelt be a 46 éves C. Zoltán, aki megfojtotta a 36 éves F. Krisztinát, testét pedig családi háza pincéjében bebetonozta. Erről a rendőrség hivatalos hetilapja, a Zsaru magazin számolt be egy szomszédra hivatkozva. A tettes bérelt egy tatabányai garázst, oda rejtette áldozata autóját, s végül emiatt bukott le. Nem fizette rendesen a bérleti díjat, ezért a tulaj bejelentést tett, a rendőrség rendszeréből pedig rögtön kiderült, hogy az autó gazdája eltűnt. Lapunk megtalálta a meggyilkolt Krisztina volt férjét. Ő jelentette a rendőrségnek az asszony eltűnését. A férfi tegnap vihette haza a kocsit.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@mariaberta:Legyél bölcs! Jusson eszedbe megboldogult Nasszreddin Hodzsa intelme, mely szerint ?" Hajtsd a megfontolás vánkosára a fejedet, még mielőtt felhúznád a cselekvés papucsait! " És ez intelem vezéreljen a bizonytalanság sárkányának legypzésében! :-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@silber13: Ezt a mondást én is ismerem, és lássuk be, Naszreddin Hodzsának nagyon igaza volt! Egyébként Az elvarázsolt herceg c. könyvben is mondja ezt. Nagyon jó könyv, nekem a kedvencek egyike! Mindig halálra nevetem magam rajta!
silber13
@Desischado: Én a " Csendháborító-t 2 olvastam, na az is megdolgoztatta a rekeszizmomat!
Szvetlana
@mariaberta: 13.38 Nekem küldjél gratulációt. Évek óta lottózom, 5-ös, 6-s de olyan furmányos számokkal, hogy képtelenek eltalálni:))
csa-csa
még az ilyen tetves gyilkosnak is szerencséje van!
KINYÍRNI! a nyereményt szétosztani!
mariaberta
@Szvetlana: Ügyeskedjél, mint tette azt képviselő úr, és én gratulálni fogok.
nezelodo
Úgy látszik a cégéres maffiózóknak nagyobb szerencséje van még a lottózásban is, igaz némelyik a pályája csúcsán politikussá nemesül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.