Már nem Gyurcsány Ferenc a legjobban kereső politikus a hét végén leadott vagyonnyilatkozatok tanúsága alapján – olvasható a hétfői Blikkben.

A volt miniszterelnök hiába vette fel a szokásos nagyságú, ezúttal 79 millió forintos osztalékát a cégétől, az Altus Zrt.-től, ez még az évi 4,2 milliós képviselői fizetésével együtt is, eltörpült Papcsák Ferenc zuglói polgármester bevételeihez képest.

A fideszes politikus az ügyvédi irodájától több mint 166 millió forintos jövedelmet húzott a tavalyi évben. Papcsák ezen kívül még három helyről kap fizetést: a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány elnökeként havi félmillió forint jár neki, a polgármesterségét és a képviselőségért valamivel több pénz üti a markát. Papcsáknak tavalyi összjövedelme így 185 millió forint volt, ez 15,5 milliós havi fizetést jelent – számolt be a Blikk.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Na ezért jár neki a több millás szolgálati budi ...:))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Na ezért jár neki a több millás szolgálati budi ...:))))
silber13
Na, akkor mi van? Szélütött rangsoroás. Mert Papcsák annyit vert Fletóra, Mészáros amannyit vert Papcsákra de Lőrinckét lemosta Orbán, akit lekörözött Csányi, aki labdába sem rúghat Simicska mellett, aki... És lehet ragozni. Ökörség!
nahát
Undoritó, hogy a vagyonnyilatkozat, már csak az éves jövedelmek elhazudásáról szól. A sok hülye meg bele sem gondol, hogy a fleto miért is kap ennyit az altustól!
Hellcat
Ugyan már hol van ez a csúti polgi 2.3 milliárd/éves gyarapodásához...
nemsemmi
Most hallottam a (fidesz) közrádióban, hogy a baloldali összefogás politikusai a 2010-et megelőző időszakban a korrupció minden lehetséges formáját alkalmazták.
Hát azt hiszem még lenne mit tanulniuk Papcsáktól és a fidesz politikusoktól. Ők nagyon kreatívak, ha nagy állami vagyonokat akarnak megszerezni. Földek, trafikok és ha nyernek a választásokon ki fogják osztani a casino concessziókat is.
Gondolom Papcsák úrnak még vannak céljai ha lehet szertne még ennél is többet keresni.
Ezért azt javaslom továbbra is tartsa a nyelvét Orbán fenekében és egy pillanatra se húzza ki onnan. Biztosan továbbra is segít majd a nagy ember a céljai elérésében.
mariaberta
Egyszer szeretném látni, milyen vagyonnyilatkozatot adnak a minimálbéren tengődők?!
silber13
@nahát: Az a csúti polgár és mindenféle mester miért is kapott robbanásszerűen annyi lét? A valamikori pucér seggel flangáló vezéred hog a manóban tollasodott meg ly hirtelen? Na???
világlátó
Hogy a politikai elit tagjai mennyi jövedelmet húznak, senkit nem hat meg, mert a fele sem igaz. A bevallások már régóta a vicc lapok kedvenc írásai. Vagy legyen pontos és hiteles, vagy nem kellene az emberek mélységes felháborodását és megvetését kiváltó érzelmeket felkorbácsolni. A vidéki lakosság jövedelmi helyzete, megtakarító képessége, hitelei törlesztő képessége, általános fizetőképessége a rezsi, az élet fenntartása és a hitelei törlesztése teljes mértékben kimeríti a bevételét. A kultúra, a ruházkodás, a mindennapi élet kényelmesebbé tételét célzó vásárlások talán majd a fűtési szezon végétől jöhetnek számításba. Az pedig lehetetlen, hogy egy és ugyanazon korú, felkészültségű, végzettségű emberek között ekkora különbségek legyenek. Az egyik nem érhet többet ebben az országban tizen-, huszon - szor többet, mint a másik.
Január
Ez egy "drága aranyember."
Drága nekünk, aranyember a családjának.
JAJMÁR
Az a durva, hogy ezek komolyan azt hiszik, megérdemlik. Én pedig komolyan kíváncsi vagyok, mit tett és mit tudhat ez az ember... és a többi... hogy olyan "drágák"?
lajospapa
Én csak azt nem értem mért ragaszkodnak ezek az egykulcsos 16%-os jövedelemadóhoz? Az a k. Gyurcsány meg Mesterházi meg el akarja venni tőlem az évi 5 millió feletti jövedelmem 30 %-át! Hát nem kap belőle! Kitolok vele, mert az enyém sose lesz millkónál több! Évente! Amíg a Papcsáké 15,5! Havonta! Merhogy jobban teljesít!
Desischado
Meglátszik, seggnyalásból milyen jól meglehet élni! Becsület, humanizmus? Egy fityiszesnek ezek a fogalmak ismeretlenek! Nekem ilyen áron nem kellene a jólét! Én a tükörbe akarok holnap is nézni... És nem szembeköpni magam!
evacica
Hát ami a fidesz politikusait illeti tényleg jobban teljesítenek, a főnök minden lehetőséget megad nekik. Szíjjártó, Mészáros, Papcsák, sorolhatnánk persze Nyerges-Simicska társulatot se felejtsük ki .De nekik ez jár elvégre 2/3 van! Nem igaz?
öcsi55
Hát ,igen ennek a hírnek biztosan örül a minimálbért kereső biorobot és még örül is ,hogy van munkája. Csak az adó egyforma. Egyenlő közteher viselés fidesz módra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.