Megtalálták azt a férfit, aki a gyanú szerint kivégezte azt a kutyát, amelyik több napig várta hűtlen gazdáját az út szélén Lucfalván – írja a Blikk.

Állatvédők január 14­-én találták meg a német juhászt, majd napokig gondozták, ellátták, és új gazdát is kerestek a barátságos ebnek. Ám amikor érte mentek, hogy új helyére szállítsák, holtan találták: valaki fejbe lőtte szegény állatot – olvasható a Blikk cikkében.

Ezután 400 ezer forintot ajánlott fel annak a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány, aki nyomravezetőként segít nekik eljutni a tetteshez.

A lap szerint jött egy szemtanú, aki megnevezte az elkövetőt. Az illetőnek állítólag többször is bevonták már a fegyvertartási engedélyét, és a környékbeliek is tartanak tőle.

- Amint a rendőrség is megerősíti, hogy a férfi lehet a tettes, azonnal átadjuk a nyomravezetői díjat. Az alapítvánnyal szeretnénk a bíróságig vinni az ügyet – mondta a Blikknek Kovács Violetta, az alapítvány elnöke.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bukfenc
@nyanya001: ha volt fegyvertartási engedélye akkor egy -helyi despota lehet aki jóban van a politikai elittel.
Mármint a helyi kiskirályokkal..
Ha, most egy kutyát lő fejbe, akkor, legközelebb embert lő ki??
Patkányokkal zabáltatnám fel ez a férget!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Állatimádó lévén azt mondom, élve nyúznám meg a rohadékot, de azt a férget is, aki kirakta szegény kutyust! Az állatok bennünk bíznak, mindenben ránk vannak utalva, csak tőlünk várhatnak mindent! Ezzel visszaélni, a legutolsó bélféregnél is aljasabb, aki erre képes! Miközben itt gépelek, egy csodaszép, fekete hercegnő ül az ölemben, és olyan gyönyörűen néz rám, tele van a szeme szeretettel! Úgy néz rám, épp hogy meg nem szólal, "ugye szeretsz?" És mellé, csodaszépen dorombol! Akinek van állata, az tudja, mennyi szeretetet kap egy kis törődésért, a szeretetet, százszorosan adják vissza!
mariaberta
Szeretném egyszer már azt olvasni, letöltendő szabadságvesztést kapott,,,,,
dolfi57
@nyanya001: Mert valakinek a valakije, és csókosa.
mariaberta
Nekünk van egy csodálatos Berni Pásztorunk, egy Maine Coon cicánk és egy aranyos, u.n. házi cicánk. Mind a hárman nagyon nagy szeretetben élnek egymás mellett, sokszor még -és ez nem vicc- egy tálból "cseresznyéznek. Egy biztos, sok ember tanulhatna az állatoktól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.