A rendőrség bejelentette, hogy a XVII. kerületi piacon megtalálta Josihiro Simada ellopott kerékpárját. A japán férfi öt éve járja a világot, biciklijét múlt pénteken lopták el Budapesten egy Kertész utcai hostel belső udvarából. Lapunknak adott interjújában azt mondta, hogy a szürke, összecsukható biciklit 2008-ban vette, azóta mindennap vele volt. "Nem is kötődés vagy szeretet fűzött hozzá, ez valami azon túlmutató dolog. Olyan volt nekem, mint a jobb vagy a bal lábam" – mondta.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Legalább már Japán is tudni fogja, hogy két hét alatt rend lett és nálunk a legdurvább bűncselekmény a bringalopás, mert mindenki azt kereste !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukfenc
@Szvetlana: ma, 15:10

Én "pólyás koromban" láttam azt a filmet! :))
Már akkor eldöntöttem: - ha, nagy leszek, - bicikli tolvaj - leszek!!
bukfenc
@Meine Ehre heisst Treue: ma, 17:02

De jó megy neked, hogy -fussa... :))))))))))))))
Nekem meg, - még cipőm sincs nemhogy lábam!... :)))))
lenhardtibolya
@Szvetlana: Szellemes gondolta, és tényleg jó film, amelyikre utal, de nem hinném, hogy a mostani bicikli tolvajok a film hatására cselekedtek volna.
Szvetlana
@lenhardtibolya: @bukfenc: Sajna a filmet nem láttam, de egyszer voltam olyan elvetemült, hogy esztétikát tanultam, na ott volt olyan tétel, hogy filmesztétika. Onnan jutott eszembe...
Vicces kedvemben voltam, és beírtam...
lenhardtibolya
@Szvetlana: Én láttam a filmet (koromnál fogva...) Tetszik a párhuzam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.