Egy nemzetközileg elismert kockázatelemző szerint az orosz elnök nemcsak Magyarországra hajt, kihasználja a uniós tagállamok általános elégedetlenségét. Több oka is van rá.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
jáj ányám! nem volt elég 40 évig?
miért nem Svájc,az USA vagy Liechtenstein akar nyomulni!!!
Dr. Felipe
Putyin elvtárs gyarmatosít ugye cöfös idióták.
Január
Ez is az Eurasia Group kutatási igazgatója, David F. Gordon véleménye:"Mindenesetre a világ idei legfőbb kockázatának azt tartjuk, hogy Obamáék külföldön játszott szerepét mindenütt nagyon gyengének ítélik meg. Ez sérülékenyebbé teszi világunkat. És még egyszer: erre alapozhatja leginkább új expanziós politikáját Vladimir Putyin – akit önmagában véve is globális kockázatnak tartunk."
F_Viktor
@csa-csa: "...ő az egyedüli vezető a világban, aki abszolút ura országának, aki fölött nincs ellenőrzés, akinek nem kell keresgélnie és találnia valamiféle konszenzust ahhoz, hogy döntéseket hozzon. Az európai demokráciákban – ezt magyarázni sem kell – ilyesmi elképzelhetetlen."

Azért ránk nyomul magyarokra, mert Magyarországon 4 éve nincs demokrácia, Magyarországon 4 éve Orbán abszolút ura országának, aki fölött nincs ellenőrzés, akinek nem kell keresgélnie és találnia valamiféle konszenzust ahhoz, hogy döntéseket hozzon.
Közben Orbánnak is Putyinban ez imponál, a mi Vezérünknek Putyin a Kedvese.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.