Felkérik Orbánt, hogy állítsa le a Sorsok Háza projektet és mentse fel a Veritas intézet élére kinevezett Szakály Sándort. “Heilser András tájékoztatja a közgyűlés tagjait arról a határozatról, amelyet a ma reggeli: MAZSIHISZ és a BZSH együttes vezetőségi ülése fogadott el, egy ellenszavazattal és egy tartózkodás ellenében” – olvasható a Mazsihisz Facebook oldalán.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
"A Mazsihisz politikai pártoktól független, határozatát.."
Mongyuk ez nem igaz.
Hellcat
Már megint követelnek meg fenyegetnek a zsidók...
keresztapa
Ez már normális országban fenyegetés és zsarolás egyben! Az áldozatok már nem az emlékezést, hanem egy zsidó zsarolást tükröz!
Most ezek a MAZSIHISZ- esek magyarok vagy zsidók, mert ha magyarok akkor nem zsidók, és ha zsidók akkor nem magyarok, akkor meg Izraelben gyakorolják zsaroló képességeiket! Ez a kettősség átka, nem tudni hogy mely ország állampolgársághoz kötődik érzelmileg. Ezért nem szabadna az országházban csak egy állampolgárságú képviselőnek lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.