Ha otthon is van, remeteéletet él az MSZP bukott elnökhelyettese. Háztűznézőben jártunk. Kora reggel ahhoz a budai, Ágnes úti társasházhoz mentünk, ahol a legfrissebb hírek szerint nemcsak Simon Gábor vett magának lakást 2012-ben, de új felesége is, ráadásul ugyanakkor. A két lakás összértéke legalább százmillió forint lehet. De úgy tűnik, inkább a XVIII. kerületi házát szereti Simon, a budai ház utcájában lakók egyike az Indexnek azt mondta, hétköznap sosem látja a politikust, néha viszont hétvégén igen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Én mondjuk a NAV (Nemzeti Adócsaló Vállalat) 1000 milliárdjára is kíváncsi lennék.
Csakhogy azt még sokkal jobban titkolják, mert abból 999 milliárd tuti az Orbanescué.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Gyurcsány azt mondta Esztergomban, hogy Simon csak egy kis hal, akivel nem is érdemes foglalkozni. Nahát, igen, akkor kik a nagyhalak, akikkel érdemes volna? Tud valamit?
Egy baj van a Simonokkal, hogy sokan vannak.
törökbasa
Nem történt semmi,mindenki szavazzon az MSZMP=MSZP-re és a baloldali összefogásra.De a Fidesz sem sem rossz,hiszen négy év kivételével az orrunknál fogva vezetett ez a két brigád.Most már nem mindegy,hiszen akinek van egy jó programja az nem kell mert radikális,megint csak a húsos fazék kell nekik is,ezek legalább már megszedték magukat.Az sem számít hogy a négy évvel ezelőtti programjuk volt a legjobb és a Fidesz sok szelet kifogott a vitorlájukból.Most is a legjobb programjuk van,ami által megcsinálnák az elszámoltatást és talán kitisztulna a politika.Nem csak szavakba de tettel végeznék a munkájukat.Előre a szebb jövőért és győzzön a Jobbik.
világlátó
Én azt hallottam, a Keller bárhová is nyúlt, ott ha megfogott egy kezet, az mindig szorongatott egy mszp.-s kezet is.Így nem volt mit tenni, el kellett engedni azt a kezet.
Nem értem, miért tesznek úgy most mindannyian, mintha eddig nem tudták volna, honnan és miért áramlik a sok pénz a választások előtt különösen a pártokhoz. Az emlékezetes 70 : 30 megállapodás eddig jól működött, de a 2/3 -ad után már nem volt erre szükség. Pénz pedig kell. Az egész Simon ügy nincs rendben. A házak, lakások sem. Itt a " pénztáros " nagyot bakizott. Emlékszem a rendszerváltásra, amikor az MSzMp. megszűnt, arra is. Akkor a párt pénzét szétosztották a fiatal vezetőknek azzal, hogy forgassátok, de el nem költhetitek. Éljetek a hasznaiból, de gyarapítsátok.
Hogy mennyi pénzről lehetett szó, fogalmam sincs. Elfogyott, úgy látszik. A maradékot pedig ilyen ostobán kezelték. Félek, Simon úr még valami meggondolatlanságot fog elkövetni, ugyanis ő erre a helyzetre nincs felkészítve és felkészülve. Nem sok pénz ez, nem is az övé, mégis ő lesz a bünbak mindenért. Ez pedig egy bivalynak is sok, nem egy olyan embernek, mint Simon Gábor. Ha a pártja magára hagyja, miután kilökte, nem nagyon lesz sok választási lehetősége. Sajnálom mint embert, mert nem így , ilyen módon tette magát ismertté.
A korábbi közössége pedig mélyen elgondolkodhat. " Ma nekem, de holnap neked ! "
Január
@törökbasa: A Fidesz és az Összefogás programja már késik. A Jobbikét megkaptuk.
Eddig nincs összehasonlítási alapunk, remélem lesz, de egyenlőre ezzel a Simon üggyel vannak elfoglalva.
Amennyiben nem kapunk programot, akkor is elmegyünk választani a rendelkezésünkre álló információk és az elmúlt években tapasztaltak alapján.
világlátó
@Horizont: Nincs vita köztünk. Csak úgy éreztem, ismerem ezt az emberfajtát. Sajnálom, mert ő sok mindenre alkalmas és érdemes volt eddig. Most megvezették. Talán éppen azért mert ő még ezidáig nem volt egy gonosztevő , dörzsölt párthuszár.
Persze nem látunk semmit sem tisztán. Nem, ő az első és az utolsó. De ha ez így megy, mi lesz velünk és az országgal? Az nem lehet hogy egy kalandor kormány / mindegy hogy mszp-s, vagy fideszes / vigye az országot össze vissza. Kell hogy rendes, normális parlament döntsön olyan kérdésekről, amelyek az ország sorsát determinálják. Nézd meg a mai hiradásokat több csartornán. Megáll az ember esze. Kell hogy véget vessünk a pártfinanszírozásnak, mert ha nem, minden kétséget kizáróan maffiakormány vezeti az országot az orránál fogva. De nézd meg a médiák írásait is, undorító amit művelnek, de erre van fizetőképes kereslet. Mi a társadalom különböző rétegei, mi vagyunk a vevők erre. Ha lenne egy alkalmas karmester, aki azt mondaná, állj! senki nem vesz hirlapot, napilapot, heti-, és havilapot, nem kapcsoljuk be a Tv.-ket egy hétig, stb., vajon mi történne?
kukac50
Pofátlanság amit a Fidesz és a média művel vele.
Még nincs bírósági ítélet addig az ártatlanság vélelme megilleti.
Beszéljenek és írjanak arról,hogy Horváth András által jelentet csalásokkal milyen eredményre jutottak? Itt több pénzről van szó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.