Újabb kommunikációs csatornán jelenik meg a pár éve még büszke írógép-használó miniszterelnök. A VS.hu szerint ugyanis Orbán Viktoré az az Instagram-oldal, ami nemrég indult el ezen a néven.

Orbán stábja a kedvelt mobilos fotómegosztón való debütálást állítólag a kínai látogatáshoz időzítette. Eddig egy kép szerepel a profilon, ezen az látható, ahogy a miniszterelnök pálcikával eszik. Szerencsére a Facebook-oldal ezután sem merül feledésbe, hiszen a fotók oda is párhuzamosan felkerülnek a kommentelő közönség nagy örömére.

Instagram / Orbán Viktor
Facebook / Orbán Viktor

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ez ám a fejlődés! Vasvillával kezdte, normál villával folytatta, mos a pálcikáknál tart, következő stáció a fogpiszkáló lesz! Mindenkinek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Igazán kár,hogy ezt a halom kukacot képtelen lesz magába tömni-éhen jön haza-és az nekünk nem lesz jó,mert tovább vagdalkozik!
pacsni
a legtobb magyar fogpiszkàloval fog enni, ha igy megyunk tovàbb.
nyanya001
Itthon is azzal kellene ennie !
Garantáltan lefogyna ! :))
silber13
Ez ám a fejlődés! Vasvillával kezdte, normál villával folytatta, mos a pálcikáknál tart, következő stáció a fogpiszkáló lesz! Mindenkinek!
Nyuszicsibe
Nekem úgy tűnik, csak piszkálja az ételt illetlenül. Lehet, hogy macskát tettek elé ??
szablyafűrész
Orbán: - " jó volt a kaja, csak a pálcikát volt nehéz elrágni..."
csa-csa
@Nyuszicsibe: ezt miből állapítottad meg? egy fotóból? csak azt látod hogy próbál felszedni egy falatot. ez miért illetlen? ja hogy Ő csinálja! az más!
nemkati
Érdekes kommentek vannak a képeknél. Legtöbben azt kérik, maradjon is ott. :)))
Csatlakozom!
coyote3
Maradj ott kiscsávó pár évtizedig még és gyakorolj...
Mobil123
@pictor: Basszus ezt most elképzeltem:-)))))))))))))))))))))))
csikknorisz
@mobil123: Ez valami amatőr júzereknek való pálcika lehet, nem két különálló, hanem egyben van a végük. Az olyat csak össze kell nyomni, vagy szétfeszíteni, zéró gyakorlattal is megy. Már csak abból gondolom, hogy a pálcák vége összefelé tart, ilyen megfogással meg minimum született pálcikavirtuóznak kéne lennie, hogy hatékonyan tudjon használni két különálló darabot. Bár ki tudja, lehet, hogy ebben is vérprofi, mint mindenben. :)
Mobil123
@csikknorisz: Most hogy mondod és jobban megnéztem a képet tényleg gyanúsan fent fogja ! Először fel se tűnt:-)) De hát attól még az ő fejletségének lehet hogy ez is megerőltető . Fene tudja, de azért elég értelmes pofával nézi az ennit:-))
nezelodo
Ti itt köszörülitek a nyelveteket a Viktorunkon, holott éppen most ismerteti egy szakember a tragikus hírt, Czeizel Endre szerint se híre se hamva a genetikánkban az ázsiai eredetnek. Lehet, hogy csak ketten vannak onnan származók, a Viktor meg a kuszaszem,
csikknorisz
@Mobil123: Egyrészt, másrészt úgy tartja az ujjait, mintha kanalat, vagy vagy villát fogna, meg a pálcikák is túl közel vannak egymáshoz. Így elég körülményes lenne bármit is megfogni velük, hacsak nem fordítja X-be őket, de csak két ujjal a felső pálcán az nem gyenge mutatvány. :) Szóval igencsak csodálkoznék, ha nem egyvégű pálcikák lennének. :)
GeoCravker
@Mobil123: Semennyit. Így nem kehet pálcikával enni. Ahogy áll a kezében, látszik, hogy beállított kép. Jobboldali barátainknak üzenem, hogy tudok pálcikával enni.
Mobil123
@csikknorisz: @GeoCravker: Akkor éhezik???:-) Még a végén lemegy a pocak és nem a focitól??:))))))
bukfenc
Akkor is egy - nagy darab vad paraszt!- különben sem illik" támaszkodni" az asztalon!!
nezelodo
"bukfenc
Akkor is egy - nagy darab vad paraszt!- különben sem illik" támaszkodni" az asztalon!!"

Ne izgasd magad! 1964-ben, ha jól emlékszem, Hruscsov a Biztonsági Tanácsban a cipőjével verte az asztalt, mégis elnézték neki, és mégis megállapodtak a kubai atomfegyverek eltávolításáról.

Kínával Orbán is meg fog, egyezni, sűrű bólogatások közepette.
bakegya
Az volt az első ingerem- a kezeit nézve-a külső élen se nem mozgat, a belső élen meg nem támaszt,tehát sohasem fog semmit a szájába nyomni,mert annyi a hugysav már az izületeiben,a kordinált mozgatásra képtelen agysejtjeiről már felesleges is beszélni.EZEN MÁR A KÍNAI ORVOSLÁS IS CSAK A BEFEKTETÉSEIVEL SEGÍTHET
DE ETTŐL MÉG ZSÁKOLÁSRA ALKALMAS!
bukfenc
@nezelodo: Emlékszem a sztorira..
De, amíg Hrustyov-ra "emlékszik" a történelem, addig a csuti trágyaNéró, csak múló kellemetlen szájszag lesz...
egy lidérc nyomás, akit mindenki igyekszik elfelejteni nemhogy emlékezni...
Desischado
Hogy akadna a torkán! Egyébként biztos, hogy beállított a kép, mert a kettős pálcikát a hüvelyk, és a mutató ujjakkal is fogják, jóval lentebb! És ott van mellette a villa, meg a kés, ha jobban megnézitek a képet! Fulladj meg a kajától!
GeoCravker
@Mobil123: Nem. A kínaiak sosem kényszer tettek idegent arra, hogy a sarkán ülve, pálcikával egyen. A protokoll megengedi a vendégnek a villa használatát. Ez egy beállított és roppant ostoba kép.
Mobil123
@GeoCravker: Elég baj az!! :-))) Megérdemelte volna azt a kényszert!!!
GeoCravker
@Mobil123: Az a baj, hogy a híveinek ezzel akar imponálni. Hogy nicsak, én vagyok a polihiszti. Amúgy természetesen meg lehet tanuli a pálcikával evést. Nem egy varázslat. De, ha megnézed, akkor a hus hosszú csikokra, a rizs európai módon, gorulósra van elkészítve. Azt pálcikával ugyan meg nem eszi.
Nem véletlenül van odakészítve a kés meg a villa. Mert a hülyének annyi esze sem volt, hogy legalább a kép idejére eltegye onnan.
Ehhez úgy tartja a pálcát, hogy nem tudná a végüknél összezárni.
Mobil123
@GeoCravker: na hát kétszer megnéztem azt a képet de többet nem akarom mán látni:-))
(tegnap és elég is volt:-)) )
verőce21
Vendégeknek az egyik végén "összenőtt" evőeszközt adnak a kínaiak, mint régen a főzőmosásnál használt csipeszek voltak.(vagy mint a vecsési káposzta szedéshez használnak.) :)
Yoda69
Jok ezek a fotok. Jokat lehet rohogni a taho esetlensegen.
Yoda69
@verőce21: A taho azert kapott 2 kest es 2 villat is a biztonsag kedveert. Gondolom a palcikat csak a fotozas miatt vette kezbe.
1magyar
Én azt inkább csipesznek látom. Az igazi kínai pálcika két részből áll.
karma1
KENYER A KINAIBAN??? Ez valami sci-fi?
1magyar
Lehet, hogy a kínaiak azért nem híznak el mert ilyen pálcikákkal nem tudnak olyan sokat enni.
Lehet, hogy meg kellene tanulnunk így enni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.