A baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje szerint különös jelentőséget ad Budapest nyilas uralom alóli felszabadulása évfordulójának az, hogy "az Orbán-kormány kísérletet tesz a történelem átírására napi politikai érdekeinek megfelelően". Mesterházy Attila az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében írta ezt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Én úgy gondolom nem is ismerik a történelmet. Azért beszélnek mást és mást, folyamatosan. Még arra a rövid történelmi időszakra sem emlékeznek amikor a betyársereg büszkén vonult valahol és hirdette, hogy az ő soraikban csak bűnözök vannak. Hát igen. Van gyülekezet ahol ezt nem hirdetik. Nos ezek most még a kollegákat is engedik vonulni.
bárzongora
Remélhetőleg valóban azt fogja tenni! Átírni az eddigi, kommunista utasításra, hazug, torzított módon írt és tanított "történelmet" igazra.
Persze ez sérti "bizonyos körök" érdekét, ezért most őrölt vinyákolásba kezdtek.
Varom (és nem csak én) Orbán nyilatkozatát. Most színt kell valljon.
Most kiabálja, hogy "Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.