A parlament utolsó ülésnapján a képviselőket arról faggatta az Index, mivel nem elégedettek az elmúlt négy évből. De egy szép tál cseresznyéből nem tudnak kiválasztani egy férgeset.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Én felterjesztem az illést a nemzet seg...ója kitüntetés arany fokozatára!!! A koser kosa mr20% lalát meg az év értelmi fogyatékosa címre, vazze ilyen ostoba arcot! És ez a faszi Debren polgármestere és o gy képviselő. A kutyám szokott így elbambulni, ha lát valami szokatlan dolgot de ez látott már kamerát meg riportert.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Vasárnapiiskolás: Jó ! Akkor abból a fajtából a legörgebb az már tuti jó vastag?.-)))) Egyébként nem tudom van e . de ennek mindegy mert nem fog vérezni az arca így sem ha lecsúrólja esetleg.
Desischado
lal egy gerinctelen, és mocsok féreg!!! Ennyi, nem is kell mást írnom! fideszes!!!
szjupermen
Nagyon össze van szakadva. Nem tud értelmesen nyilatkozni, mert belül már érzi, hogy rövidesen itt a vég.Neki meg van mitől fosson. Tett annyit amiért el kell nyerje méltó büntetését.
kkalman
Már többször, több videón bizonyították, hogy értelmes kérdésre nem tudnak egyetlen értelmes mondatot kinyögni. Ez most is így történt.
Mr 20% cseresznyés tálja Hollywoodban megérdemelné az arany málna díjat, melyet a legrosszabb alakításért oszogatnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.