Ügyészségi nyomozók jelentek meg csütörtökön az MSZP-székháznál Simon Gábor eltitkolt százmilliói miatt, valamint volt szoci elnökhelyettes házánál is. Az ügyészség munkatársai két órát voltak Simon házában, majd távoztak, de senki sem nyilatkozott. Simon ezt követően bezárta a házát, majd autóba ült, és elhajtott. A parlament mentelmi bizottsága is eljárást indított. A Hír Televízió élőben közvetíti az eseményeket Simon házától.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
Ritka ,görény, állatkák ,ezek a HIR-tv-sek , simon beül a kocsiba,simon bezárja az ajtót ,simon kitolat ,megszakitjuk adásunkat,simon megvakarta a ball tökét ! Itéljék el ha lopott !!! De amit ezek a ,,fikák " művelnek az undorító ,látszik hogy a fidesz fizetett köcsög bérencei !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@taglo: Veres Jánossal is ezt csinálták, meg a bajai választáskor Teket Melindát is követték a nap 24 órájában ezek a férgek.
coyote3
Aztán megindul a népvándorlás toncsika,, tompika, a zselés ésa zsírdisznó házához is?
szöszmösz
A HírTV déli tudósításából kiderült a gyermekeiket menekítették. Legalább a gyermekekre lenénnek tekintettel ezek a fidessesek-
1magyar
Arra válaszoljon valaki,hogy miért kell a kint dolgozó gyerekeinknek elmenni a külképviseletekre szavazni, miért nem szavazhatnak úgy mint a romániai magyarok?
index.hu/bloghu/tenytar/2014/02/13/tobb_szazezer_embert_foszt_meg_szavazati_jogatol_a_fidesz
nyanya001
Verik a balhét szeretnék elterelni a a figyelmet
a 4 éves muyti, lopás, csalásról !
Pedig a Simon 240 milliója csak mákszemnyi morzsa ahhoz képest
amit a regnálók lenyúltak !
A Selmeczihez miért nem vonul ki a rémHÍR TV
mert a 3 ezer milliárdnak a seggére vertek ?
taglo
Most mondja a zsarú, hogy nem nyilatkoznak ,de a fideszes buzi ,öt perce hadovál .feltételes módba ,hogy mi lehetne ,és mi nem lehetne, mert ha ez lenne akkor az is lehetne !??? Undorító férgek !! (hir -tv ) És mit érzékel ebből a vidéki ,néni ,bácsi , az hogy LOPNAK A KOMMENISTÁK !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.