Áder János köztársasági elnök meghívására Abdullah Gül török államfő hivatalos látogatást tesz Magyarországon vasárnaptól keddig – közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóosztálya csütörtökön az MTI-vel.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Közölte velem és a még magyarországon élő összes magyar alattvalóval Orbán Viktor,Áder János,Kövér László...hazájába látogat Abdullah Güll és nekik kedves felesége!Koszorúznak,esznek isznak-és mit beszélnek meg Áderral?-hova érdemes menni nyaralni?Miről tárgyalnak Kövérrel?-melyik bazárba legolcsóbb a 14 karátos nyakra való?-azért az azértbadzsánival,kínaival-és az összes nekik olyan nagyon gazdaságosan egzotiküssa- mielőtt ugyanezt a kört lezavarnák-mutassák már meg nekem az én hazám másik felét aztán még Erdélyt is, mert én még azt se láttam,pedig birtokleveleim vannak arról 1210-en valahányból,hogy én ERRE A FÖLDRE és ebbe az istállóba jöttem a világra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.