Lassan már tényleg olyan, mintha Orbán Viktor hazajárna Ázsiába. Most jött vissza Kínából, és az utazásait végigelemezve az látszik, hogy amikor kitette a lábát Európából, akkor mindig Keletre indult.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Persze mert azt várja mikor rúgják hátsón ! (Tényleg mikor???)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
A legjobb volna az önálló élet, mindenünk meg van - volt hozzá. De Hofi óta tudjuk , "magyar ember nem érzi jól magát , ha nem szaros a szája."
Nyugatról ebbe az országba , még jó nem jött!
Valaki esetleg más véleménnyel?
Desischado
Mit vártok a "nagy szabadság harcostól"? Az biztos, hogy ilyen hulladék még nem ült a miniszterelnöki székben! Szégyelhetjük ezt a pávatáncost!
kkalman
Orbán egy kétszínű szemétláda. Az EU-ba belerúg amikor és ahol csak teheti, miközben a markét tartja a pénzért, amit onnan kapunk. És mert ez a pénz neki nem elég, a másik kezét még több pénzért és a nyelvét egy jó nyalásért keletre nyújtja
kukac50
Orbán egy beteg ember. Mit vártok Tőle?
Desischado
@kukac50: Barátom, betegnek beteg, de NEM EMBER!!! KIKÉREM A MAGAM, ÉS A TÖBBI EMBERTÁRSAM NEVÉBEN, HOGY EZT A GERINCTELEN FÉRGET HOZZÁNK HASONLÍTSÁK!
JAJMÁR
@Tekla: " Nyugatról ebbe az országba , még jó nem jött! " Értem. Akkor biztos Keletről jöttek a jó dolgok, mint pl.?
(A jó dolgokat pedig észre kellene venni.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.