A Társaság a Szabadságjogokért felszólította a Nemzeti Választási Irodát a tájékoztatási hibák megelőzésére, miután rosszul jelölték meg a londoni szavazóhelyiség címét - olvasható a szervezet honlapján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Brother Louie
@szablyafűrész: most nevezték ki ezt a Pálffy Ilonát a választási iroda élére.

66 éves és 9 évre bízták meg. Normális?

Gondolom ő kötött csomót az ifkúkommunista Orbán Viktor vörös nyakkendőjére. Valamivel meg kellett hálálni az elkövetett tetteit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@Brother Louie: Hát az is elgondolkodtató hogy ezek a férgek "őrködnek" a választások tisztasága felett.
bakegya
Az erdélyi maci-lacika cipősdobozolásában lefáradtak a hívek.A düledező kapitalizmusban szenvedők azok menjenek a Barózóhoz panaszra-orbán kutyaguminak kisebb gondja is nagyobb annál mint hogy az ellenséget szaporítsa fel,még hátbatámadnák sikeresen a Keletre,Délre,de elképzelését megzavarva még északi vesszőfutásába haladva is.Mi a neki mindíg is szűk határainkon belül, a gyerekeink túl,ZEMBEREK le vagyunk szarva.
"SOK MINDEN FOG MÉG FELCSUTON TÖRTÉNNI,AMI AZ ELLENSÉGEINKNEK NEM FOG TETSZENI!"...
gibgab
Minden területen kontármunkát végeznek. Ennek megfelelően káosz is van szinte mindenhol. Nem csak a laikusok, de legtöbb esetben a szakemberek sem tudják követni a történéseket.
hetöndöe
Aljas,retkes Fidesz banda,ezktől minden kitelik.
szablyafűrész
@A Tündik bündije: Nézd meg, a gengszterkormány a szlovákiai magyarokkal fele annyit nem foglakozik, mint az erdélyiekkel, ugyanis a szlovákiai magyarok kifejezésre juttatták, hogy jól érzik magukat ott is, érdekes módon - miután ez a felmérési erdmény napvilágot látott - a Jobbik is hanyagolja a felvidéki magyarokat ! Erdélyből viszont nem a várt jelentkezés mutatkozott, ergo: a félmilliós erdélyi fidesznyik szavazat nem jött be !Eddig ! Ha jól tévedek kb. 140,000 fő jelezte, hogy választana, de nem biztos, hogy a fidesznyikre voksolna mind !
Brother Louie
@A Tündik bündije: biztos oda volt írva a plakát aljára, hogy nyomdahibáikért nem vállalnak felelősséget mint a tescos meg a Lidl-es újságokon szokás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.