A magyar politika eddigi élvonalának több tucat meghatározó politikusa távozik a Parlamentből 2014-ben. Az 1990-ben összeállt Parlamentből már csak Orbán Viktor, Kövér László, Kósa Lajos és Németh Zsolt...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariaberta
A színe virága marad! És mi lesz Wittner nélkül? Visszamegy eredeti szakmájába?
Bár ahhoz már kissé koros.
Hellcat
A megélhetési paraziták akik életükben nem dolgoztak csak a politikából éltek meg és élősködtek az ország hátán...miért nem lepődök meg hogy mindegyik fideszes...
QQCSI
@mariaberta: :)
Nem lesz olyan rettenetesen kevés a nyugellátása, hogy rászoruljon az eredeti szakmájára!
Ő megkapja a kiemelt nyugdíjat, mert megérdemli: elintézte, hogy a komenyisták ne kaphassanak!
mariaberta
@QQCSI: Remélem ők sem kapnak kiemelt nyugdíjat, hiszen ők törvényt hoztak rá.
Ha olyan nagyon irigyelték és úgy tartották, hogy ezt a nagy összegű nyugdíj kiegészítést el kell venni azoktól, akiknek köszönhetik többek közt a tanulást, ösztöndíjat és sajnálták tőlük azt a 8-15ooo ft-ot, menjenek lomot gyűjteni, kukázni, a megélhetésükért. Sajnos nem így lesz, de a szerencsétlen embereket még ezektől is megfosztották.
No de ők jobban teljesítenek, bár én annak idején úgy tanultam, fokozni csak azt lehet, ami egyáltalán létezik alap és középfokon.
silber13
Ne bántsátok szegény Mariskát! Hős volt ő! 56 hőse! Mert akkor saját élete kockáztatásával minden nap eljárt ebédelni!
mariaberta
@silber13: Mai stílusban írom:::: Ne idegelj! Mariska menjen vissza saját területére, de mint korábban írtam, ahhoz kissé öreg,de vannak kificamodott ízlésűek, azoknak még talán tud nyújtani valamit.
És az ebéden kívül, másra is volt tehetsége, de nem bántom ezt az élemedett korú matrónát, bár nem érdemel kíméletet azokért a szavaiért amit megengedett magának Horn Gyulával kapcsolatban. Remélem, ő sem fog sokáig agonizálni, mint kívánta ezt másoknak.
mariaberta
@silber13: ??? ennyit én is tudok válaszolni
silber13
@mariaberta: Ez kérdés volt. Mi a probléma azzal amit gúnyként irtam a vénasszonnyal kapcsolatban? Mert én biza "útálom, mint a kukorica gölödint!"
kkalman
Nem kellene nekik sem ott maradni. Ártottak annyit az országnak, hogy inkább valamelyik rácsos intézményben kellene elmélkedniük tetteik aljasságáról.
Dr. Felipe
Na elvtársak akkor melyik párt képtelen a megújulásra? Már csak a rohadék bolsevikok maradnak, na meg simicska talicska a háttérben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.