...amíg a határon-túliak alig várják, hogy támogató szavazatukkal „meghálálják” Orbánék nagylelkűségét a kettős állampolgárságukat (és nemzeti politikájukat) illetően (tisztelet a kivételnek), addig a külföldön dolgozók valószínűleg a rezsim „megbüntetését” tervezik szavazatikkal. A két tábor nagyjából hasonló méretű: a határon-túliak közül eddig kb. 150 ezren jelezték szavazási hajlandóságukat (ami áprilisra nagyjából 200 ezerre fog növekedni) és a külföldön dolgozók esetében is körülbelül 200 ezer voksra lehet majd számítani. Ám ez az a pont, ahol a gerinces sportszerűséget hírből sem ismerő Fidesz-rezsim beavatkozott az egészbe: míg a Fideszt támogató határon-túliak számára lehetővé tette a levélben szavazást, addig a várhatóan ellenük szavazó külföldön dolgozók esetében ezt lehetetlenné tette, és előírta számukra a személyes voksolást. Ezt úgy kell elképzelni, hogy minden nyugaton dolgozó magyarnak személyesen kell majd felkeresnie a szavazás napján az illetés külképviseleteket,...

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

öcsi55
Ahogy szokták mondani volt,kicsit sem lóg ki a lóláb. Én azt javasolnám ,hogy a külföldön élő kettős állam polgárokhoz személyesen vonuljanak ki a CÖF-ös aktivisták, hogy biztosan letudják adni a szavazatukat . A külföldön dolgozó magyarokra is gondolni kellene hátha ők is szavazni akarnak,arra gondoltam hogy mondjuk a déli sarkon ki kellene jelölni egy szavazó helységet a számukra. Nehogy megsérüljön az egyenlő elbánás elve.
magyarbakancs
A Világon mindenki agyar főleg ha Orbánra szavaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.