Zavaros, gyanús ügyekkel készül szétlőni a baloldal kampányát a Fidesz, mely további – Simon-ügyhöz hasonló – botrányra készül. Két dosszié is be van készítve a kampány hátralévő részére a Fideszben egy-egy baloldali politikus ellen – értesült a hvg.hu egy magas rangú kormánypárti forrástól. Mindkét ügy hasonló lehet a vagyonosodási botrányába belebukott Simon Gábor korábbi szocialista elnökhelyettes ügyéhez, ezért a Fideszben arra számítanak, hogy ez tovább apasztja majd az MSZP és az Összefogás népszerűségét. Simonról február 4-én írta meg a Magyar Nemzet, hogy a szocialista politikus 2009-ben 575 ezer eurót és 162 954 dollárt helyezett el Ausztriában nyitott értékpapírszámláira, melynek tavalyi egyenlege végül elérte a 240 millió forintot. Az MSZP elnöke, Mesterházy Attila még aznap felszólította Simont, hogy vonuljon vissza a közéletből, aki ezt meg is tette, végül a parlamenti mandátumáról is lemondott – igaz, azóta sem derült fény arra, hogy honnan származik a vagyonbevallásában eredetileg fel sem tüntetett összeg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Nézzük már meg az orbán dossziét is:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Én naiv meg azt hittem hogy valami programmal készülnek a választásokra.
Dr. Felipe
Most akkor az a párt lesz a nyerő amelyik jobban betudja sározni a másikat? Szép kis ország ez.
szablyafűrész
@Dr. Felipe: Csak folytatódik a 2010-es fidesznyik néphülyítés, emléxel, hogy telesírták a zországot az Mszp-s bűnökkel, azóta Hagyótól lassan bocsánatot kér a bíróság, felmentettek egy vagon szocit, Budai Befalaztam A Szocikat Gyula gyorsan más beosztásba került, mert belebukott a hatalmas elszámoltatós nevű társasjátékba, a "nemzeti" jobban teljesítést agyonvágta a nemzeti mutyi-sorozat, a szocik által hagyott 18 mrd. államadósságot - jobban teljesítve - felnyomták 22.8 mrd-ra, szóval sem a Cöf, sem a Birkamenet, de még a Hugarian Branch sem tudja ket megmenteni...
dr. prédikátor
@szablyafűrész: Nem tudtad mi izgatja?Amikor a seggébe van egy ló...sz!vagy amikor a cigus fecalicus seggét nyalintja!!!
nezelodo
Szar a helyzet fiúk, ideje lenne elővenni a régi nótát, kicsit kiegészítve, mi sohasem hazudtunk, nincsenek offshore cégeink, mi nem mutyizunk, sohasem loptunk, nincs uram-bátyám ország, nem üldözzük a vallási felekezeteket, üvegzsebünk és tiszta kezünk van, nem számoljuk fül a demokráciát, és Európa részévé tesszük Magyarországot. Nem kommunista módszerekkel kormányzunk és államosítunk, nem lopjuk ki a zemberek zsebéből még a zsebpiszkot is, nem megszorítunk, az dók tömegét töröltük el, jó sűrűre szőttük a szociális hálót, (nehogy hozzá férjern egy rászoruló is), nem zárunk be egy kórházat sem, kizárjuk a közéletből a volt ügynököket és komcsikat (hehehehe),

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.