Magyarország a közbiztonság terén is jobban teljesít, a kormányzati intézkedések nyomán ma jóval nagyobb a rend, mint 2010-ben - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Rossz a szavak sorrendje! Helyesen így hangzik: Csoda, hogy még ekkora rend is van az országban!
bakegya
Ja -hát ott ahol-három h erdőt csk úgy levágathat az erdőfelügyelet munkatársa és a haverja,ott ahol a 80 éven felülieket de az aluliakat is 60 forintjukér agyon lehet ütni,le lehet csapni,ott ahol hétszer törnek be és már a tűzhelyet is viszik ugyanazok-és mégse találják meg őket sose, a károsultat ötvenedszer is kihallgatják-aztán a szokásos TETTES ISMERETLEN-ott ahol út sincs de útdíj az van,ott ahol akkora adót lehet csalni,de csak a nagyoknak,ott ahol már a hegyeket is el lehet hordani,mész és vöröskőbe...LÉNYEG A TRAFIPAX A HELYÉN LEGYEN!mert szolgálnak és védnek minket,de csak a saját hasznukra, a bűnözők!-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.