Több egyetemen, főiskolán nyílt titok, hogy sok lány azért tud méregdrága cuccokban járni, kocsit venni, luxus körülmények között élni, mert erotikus munkásként párhuzamos életvitelt folytat. Hiába igyekeznek titkolni, hogy honnan telik százezres táskára, a havi félmilliós jövedelmet már nehéz elrejteni. A szülők általában nem tudják, vagy nem akarják tudni, honnan a hirtelen jött gazdagság. Az egyetemi évek finanszírozása anyagilag igen megterhelő lehet a fiatal családjának, még akkor is, ha államilag támogatott képzésre jár. Kollégium, albérlet fizetése, több ezer forintos tankönyvek, jegyzetek, utazás, étkezés, és akkor az egyetemi bulikról és a fesztiválokról még nem is volt szó. Pedig ezek is szerves részét képezi a fiatal huszonévesek életének. Kevesen vannak abban a szerencsés helyzetben, hogy a szüleik minden költséget tudnának állni az egyetemi éveik alatt helyettük, ezért a többségnek valahogyan pénzt kell szereznie az egyre növekvő igények és kiadások fedezésére.

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Ez a hír mindig előjön, de ez is olyan , mint Isten, sokan beszélnek róla, de még senki sem látta. Legalább egyszer lenne egy olyan újságíró, aki nem csak a legendákat írja meg, hanem azt is, hogy például melyik oldalon hirdetik magukat stb. Addig ez egy urban legend.
Szvetlana
Ma már nem a vagonkirakásból és újságkihordásból él az egyetemista :))
Orsós Rodrigó
@Szvetlana: Nem bizony. Sőt, ez az online pornó dolog még a legvisszafogottabb dolog, amiből az egyetemista, főiskolás lányok élnek Orbán Viktor "kereszténykonzervatív" országában! Kicsit hosszú a cikk, de érdemes végigolvasni: lifetilt.blog.hu/2011/05/09/bitch_air_a_kurva_jarat
Szvetlana
@Orsós Rodrigó: A csütörtök esti Zürichi járatról már olvastam valahol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.