A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint az őszödi beszéddel a legnagyobb probléma az, hogy elhangzott, hiszen abban Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök bevallotta, az egész 2006-os választási kampányban hazudtak.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
Kis birkaszeműarrogánsantinak ezek szerint nem lett volna szabad megszületnie sem,nem hogy még szaporodnia..
Dr. Felipe
Akkor ilyen alapon bolseviktor elvtársnak minden nap le kellene mondania mert minden nap hazudik. A 2010 es választási kampányban meg minden szavuk hazugság volt csak nem vallották be de attól még hazugság a hazugság.
coyote3
Látod kicsi komcsi ivadék, ezért nem kellene az oktatást tönkretenni, mert a gyerekek is pont ilyen hülyék lesznek , mint te és képtelenek lesznek megérteni egy szöveget... Mint te az öszödi beszédet...
Senara
Még egy bőr Őszödről , Antika nem akar kimaradni . Bevetette már az asszonyt , gyereket , rezsicsökkentést , ígérgetett , hogy minden eltöröl , de a heti betevő a Gyurcsány volt :- )))
bencemacska
Én hallottam már arrogáns Tónitól azt is : " Az én két gyerekem... " Pedig 3 van neki!

A hazugságával egyidőben ő tényleg lemondott: a saját fiáról!!!
perfekt
Anti az egyik gyerek ide -oda ugrált így nem tudtad megszámolni őket:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.