A közműszámlákon szereplő alapdíjak jelentős csökkentésének vagy teljes megszüntetésének vizsgálatát javasolja a Fidesz a kormánynak - közölte Rogán Antal hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakcióvezetője szerint ideje megszüntetni a magyar családok "lehúzását".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hú de szánalmas ez már, ez az állandó rezsiharcos erőlködés a fideSS részéről. Még mindig nem jöttek rá hogy ezzel több agyat már nem tudnak átmosni.
análisdrabális
Gyerünk! gyerünk! Hátha összeomlik a közszolgáltatás.
joopapa
Huuu ez már mennyire szánalmas! Az egykulcsos adóval a legjobban keresők zsebébe tettek egy csomó pénzt ezzel a rezsi baromsággal amit ugye a don vittorio kebel barátjának , putyin elvtársnak köszönhetünk meg annak hogy most olcsó az áram a világpiacon! Azzal is a tehetősebbek jártak jól! Akik szerényebben keresnek adtak egy kicsit, de azzal hogy elvették az adó jóváírást és megemelték 27%- ra az áfát, na ők rosszul jártak! De akinek nincs munkája és nincs a lakásban már áram, és fával fűt, és már enni se igen van mit! De hittek ennek a korrupt bagázsnak, hogy jobbak lesznek mint a szocik és a fidesz maffiára szavazott, és lám sokkal rosszabbak mint a szocik! Na ők még rosszabbul jártak, ők az a réteg akit a don vittorio otthagyott az út szélén! A szocik által működtetett rendszer, amely rendszeren belül a szegények kaptak állami segítséget a rezsihez! Most a gazdagok kapnak!!! EZ SZÉGYEN!!!
lajospapa
A k. életbe! Jó lenne sűrűbben választást tartani! Akkor olyan jó dolgok jutnak a politikusok eszébe, mikor másfél hónap van a választásig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.