A mérőórákkal kapcsolatos összes költség szolgáltatókra terheléséről és a Főgáz teljes fogyasztóvédelmi átvilágításáról döntött szerdai ülésén a kormány - jelentette be a kormányszóvivői tájékoztatón Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő, a rezsicsökkentések végrehajtásáért felelős munkacsoport vezetője.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Az óracserék költségeit eddig is a szolgáltatók állták ! Ez megint egy üres lufi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Itt látszik már mennyire belegabalyodtak a rezsiharcukba már arra is rendeletet hoznak amire nem is kell. Okostojások mi lett volna ha előbb tájékozódtatok volna.
Hellcat
manipulatív átverés fidesz módra...nem fogsz azért fizetni amiért eddig se fizettél! HURRÁÁÁ...BÉKEMENET...Beeeee Beeeee
szablyafűrész
Hurrráááááá...már az ingyen ebédért sem kell fizetni...
joopapa
@taglo: Igen, mert megérdemeljük!!! Szerintem a sok fidesz birka most öröm táncot jár , lám a don vittorio kurmánya ezt is elintézte! El sem jut a tudatukig hogy ez eddig is ingyen volt, csak akkor kellet fizetni a ha a vevő hibájából sérült a mérő óra például elfagyott a víz óra, mert a tulaj nem járt el körültekintően a víz óra védelmét illetően!
coyote3
Most biztos lesz jó pár butuska, aki tapsol:)))))
dr. prédikátor
Fütyi-.sz birkák!! lehet bégetni, a vezíretek megint adott egy kis abrakot, butuljatok tovább tőle!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok