Márciusban indul az az országjáró akció, amelyben az egyéni jelölteket népszerűsíti a párt – írja az Origo.

A lap megjegyzi, hogy Orbán Viktor közvetlenül nem vesz részt ebben, de kormányfőként sorra tart majd avatóünnepségeket és alapkőletételeket.

A párt egyéni jelöltjei már a rezsifórumokon is felbukkantak, az újabb kampánykörúttal viszont kifejezetten az ő támogatottságukat, ismertségüket akarják növelni. Az egyéni jelöltek nagy része rutinos politikus, a 106 jelöltből 97-en jelenleg is parlamenti képviselők.

Jelöltjei népszerűsítésébe azért öl komoly energiákat a Fidesz, mert a 199 fősre csökkenő parlamentben a korábbi 45,5-ről 53 százalékra nő az egyéniben mandátumot szerző képviselők aránya – írja az Origo.

Úgy tudják, Orbán Viktor nem veszt részt a párt akciójában, a kormányfő kampányát egyelőre leválasztották a Fideszéről. Orbán inkább kormányfőként járja az országot, beszédeket tart, avatóünnepségeken részt vesz.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
trenszmen
Országjáró parasztvakítás az agyhalott tapsikoló birkáknak!
Szégyellhetik magukat, hogy nem képesek gondolkodni, csak odahúzni az ikszet és pont.
Remélem nem következik be, de ha megnyerik a választásokat végképp le lehet húzni a rolót. Bár valószínű ki akarják üríteni az országot, az értelmesebbje elmegy, a birkák meg jók lesznek rabszolgáknak.
Na de ezt megértetni egy fidesz hívővel...
Szomorú ez.
A Tündik bündije
Csak nehogy egyszer tényleg a talpa alatt fütyüljön a szél.
bundi
kampánytémának:
"A KSH lakossági megkérdezésen alapuló felmérése szerint 2013 végén már 4 millió fölöttvolt az előző héten legalább 1 órát dolgozók száma. Ebből jelentős részt tettek ki aközfoglalkoztatás keretében megélhetést találók, valamint a külföldön munkát vállalók,ezek nélkül még e felmérés szerint sem változott a foglalkoztatási helyzet – állapította meg a gazdaságkutató cég."
TEHÁT NAPI ÓRÁT EGY HÉTEN
valamint:
"Ha mélyebben vizsgáljuk a kérdést, akkor pedig az látható, hogy a létszámnövekedés tetemes részét a közfoglalkoztatottak (közmunkások) teszik ki. Ha őket kivesszük az adatokból, akkor a közszférában a növekedési ütem 2008-hoz képest 4,7 százalékra szelídül, míg 2010 óta 2,1 százalékos csökkenés figyelhető meg – emelik ki."
TEHÁT 2010 ÓTA 2,1 SZÁZALÉKOS CSÖKKENÉS
és a végére:
"Versenyszféra

A GKI ezzel szemben azt találta, hogy 2008 óta a vizsgált körben csaknem 7 százalékkal csökkent a foglalkoztatás, de 2010óta is csaknem 0,5 százalékkal. A részletes az adatok azonban, mint kiemelték, még rosszabb képet mutatnak.

A teljes munkaidős létszám ugyanis 2008 óta 10,5 százalékkal lett kisebb, míg a részmunkaidősfoglalkoztatás 31százalékot meghaladó mértékben emelkedett. Ami mögött az lehet, hogy így védekeztek a cégek a gyorsan növekvő minimálbér-emelés és a gazdasági helyzet romlásának káros hatásai ellen."
tehát ezzel kampányolhat a békamenet...
magyarország így szeretlek...
ja a forrás:
fn.hir24.hu/penzugy/2014/02/26/foglalkoztatas-hogyan-nohetett-ami-valojaban-csokkent/
(ezeket Darwin kedvéért tettem ide...)
propeller.hu/itthon/2881085-foglalkoztatas-hogyan-nohetett-ami-valojaban#c1043352

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.