Egyre kell vigyázni, 100 százalék fölé ne menjünk, mert az gyanús - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere Orbán Viktor évértékelő beszéde után.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@verőce21: Hát ja. A végén még 120% ot hoznak ki ha nem figyelnek oda. Mint régen a sztahanov brigádok. Aztán vihetik vissza a parlamentbe a padokat amiket kiszereltek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Ne nyerjük túl magunkat ,mert akkor kilóg a lóláb (?) vagy a győzelem teljes tudatába kimondta , mert tud már valamit, amit mi még nem :-(((
verőce21
@Dr. Felipe: (17:53) Csak azért nem adok rá egy "tetszik"-et, mert téged is a "túltetszikelés" fog fenyegetni! :)
JAJMÁR
Nem merik magukat megmérettetni, biztosra mennek! Mi lesz ebből? Rosszat sejtek...
lajospapa
Bizony nagyon kell vigyázni, nehogy külhonból sok levélvoksot adjon fel valaki, mert akkor véletlenül is kijöhet 110 %. A Hazafiális Népfrontnak is csak 98,9 volt a legjobb eredménye is. Észnél legyünk!
nezelodo
Pedig már azt hittem túltesznek a Hazafias Népfrontra leadott egykori szavazatok nagyságán is. Csak nem bátortalanodtak el a Népfrontosok a Nemzet Orvosának "lemorzsolódása" miatt? Pedig ott vannak az egykori néprontos mesteremberek, békepapok a szervezetből a soraikban elől a temérdek egykori KISZ és párttitkárral és megyei PB tagokkal a családjaikban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.