Márciusban indul az az országjáró akció, amelyben az egyéni jelölteket népszerűsíti a párt – írja az Origo.

A lap megjegyzi, hogy Orbán Viktor közvetlenül nem vesz részt ebben, de kormányfőként sorra tart majd avatóünnepségeket és alapkőletételeket.

A párt egyéni jelöltjei már a rezsifórumokon is felbukkantak, az újabb kampánykörúttal viszont kifejezetten az ő támogatottságukat, ismertségüket akarják növelni. Az egyéni jelöltek nagy része rutinos politikus, a 106 jelöltből 97-en jelenleg is parlamenti képviselők.

Jelöltjei népszerűsítésébe azért öl komoly energiákat a Fidesz, mert a 199 fősre csökkenő parlamentben a korábbi 45,5-ről 53 százalékra nő az egyéniben mandátumot szerző képviselők aránya – írja az Origo.

Úgy tudják, Orbán Viktor nem veszt részt a párt akciójában, a kormányfő kampányát egyelőre leválasztották a Fideszéről. Orbán inkább kormányfőként járja az országot, beszédeket tart, avatóünnepségeken részt vesz.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Lebeg, pedig hol van még a Pünkösd?! Csak sikerüljön neki!
trenszmen
Országjáró parasztvakítás az agyhalott tapsikoló birkáknak!
Szégyellhetik magukat, hogy nem képesek gondolkodni, csak odahúzni az ikszet és pont.
Remélem nem következik be, de ha megnyerik a választásokat végképp le lehet húzni a rolót. Bár valószínű ki akarják üríteni az országot, az értelmesebbje elmegy, a birkák meg jók lesznek rabszolgáknak.
Na de ezt megértetni egy fidesz hívővel...
Szomorú ez.
A Tündik bündije
Csak nehogy egyszer tényleg a talpa alatt fütyüljön a szél.
bundi
kampánytémának:
"A KSH lakossági megkérdezésen alapuló felmérése szerint 2013 végén már 4 millió fölöttvolt az előző héten legalább 1 órát dolgozók száma. Ebből jelentős részt tettek ki aközfoglalkoztatás keretében megélhetést találók, valamint a külföldön munkát vállalók,ezek nélkül még e felmérés szerint sem változott a foglalkoztatási helyzet – állapította meg a gazdaságkutató cég."
TEHÁT NAPI ÓRÁT EGY HÉTEN
valamint:
"Ha mélyebben vizsgáljuk a kérdést, akkor pedig az látható, hogy a létszámnövekedés tetemes részét a közfoglalkoztatottak (közmunkások) teszik ki. Ha őket kivesszük az adatokból, akkor a közszférában a növekedési ütem 2008-hoz képest 4,7 százalékra szelídül, míg 2010 óta 2,1 százalékos csökkenés figyelhető meg – emelik ki."
TEHÁT 2010 ÓTA 2,1 SZÁZALÉKOS CSÖKKENÉS
és a végére:
"Versenyszféra

A GKI ezzel szemben azt találta, hogy 2008 óta a vizsgált körben csaknem 7 százalékkal csökkent a foglalkoztatás, de 2010óta is csaknem 0,5 százalékkal. A részletes az adatok azonban, mint kiemelték, még rosszabb képet mutatnak.

A teljes munkaidős létszám ugyanis 2008 óta 10,5 százalékkal lett kisebb, míg a részmunkaidősfoglalkoztatás 31százalékot meghaladó mértékben emelkedett. Ami mögött az lehet, hogy így védekeztek a cégek a gyorsan növekvő minimálbér-emelés és a gazdasági helyzet romlásának káros hatásai ellen."
tehát ezzel kampányolhat a békamenet...
magyarország így szeretlek...
ja a forrás:
fn.hir24.hu/penzugy/2014/02/26/foglalkoztatas-hogyan-nohetett-ami-valojaban-csokkent/
(ezeket Darwin kedvéért tettem ide...)
propeller.hu/itthon/2881085-foglalkoztatas-hogyan-nohetett-ami-valojaban#c1043352

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.