Tarlós István szerint Demszky Gábor "nem szolgált rá, hogy megveregessék a vállát", és ha elhívnák a 4-es metró átadására, gyalázná a miniszterelnököt és őt - erről a főpolgármester a Magyar Hírlapnak adott, csütörtökön megjelent interjújában beszélt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Tarlós: Demszky "ok nélkül és gátlástalanul" gyalázná Orbánt és engem...Kedves vezérem ! Nagyon szeretnék megint nagyon - nagyon - nagyon független jelöltként indulni a főpolgármesteri titulusért (!) mert hatásköröm csak annyi lesz mint eddig , mindent parancs szerint csinálok . Tudom , hogy egyszer - kétszer majd kérsz tőlem valamit .
abacs62
Nem ok nélkül, pláne nem gátlástalanul gyalázna téged, ő,(Demszky) úriember hozzátok képest, arra a szintre nem ereszkedik le,,amin ti vagytok, ocsmány banda,,
nyanya001
Tőletek gátlástalanabb nem kell és nincs is e kis hazában !
nezelodo
Nem tudja az úrféle polgi, hogy kölcsönkenyérnek úgyis csak a töredékét tudja visszaadni az elődje? Ja Pesta bátyánk, mi van a városházi szürke eminenciás M. Ernő büntetőügyével, mesélhetne nekünk, vagy miután kiderült, hogy haver, már elévültek a dolgai? Remélem kiegyenlítette a főváros a rezsiszámláit!
Hellcat
Taplós megmondja a frankót...Taplós te megérdemelted a vállon veregetést...meg egy kisit oldalra a tarkódra is...egy puskatussal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.