Független jelöltek sikerét hozták a februárban tartott időközi önkormányzati választások, ami némiképp meglepő bő egy hónappal a parlamenti voksolás előtt. Marcaliban a Jobbik jelentős megerősödését láthattuk egy választókerületben, ami azt mutathatja, hogy a közvélemény-kutatók alulmérik az alakulatot.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
A jobbik a fasorban sem lenne,ha bárki megoldotta volna a cigánykérdést,vagy legalább valamit tett volna az ügyben.Két féle ember van,aki rájuk szavaz:aki nem tud élni már a cigányoktól és az,aki azt mondja,hogy ezek még nem voltak hatalmon,próbáljuk ki.Biztosan többen vannak,mint eddig bármikor.Mégsem örülnék nekik.
Sem programjuk,sem hiteles embereik nincsenek.Igaz hogy a többinek sincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Az pedig , hogy a visszaeső bűnözők nyomkövetőt viseljenek..., hát enyhén szólva kivitelezhetetlen.
darwin
@miazavalami: Csak halkan mondom,csak neked,ha nem lenne ez az egész ilyen összedobott iromány,volna is ami tetszik benne.Csak ami tetszik,az jogtalan nem kivitelezhető,vagy a kiskapuk miatt /hungarikum!!!/ hatalmas visszaélésekre adna lehetőséget.
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Nini! Egy csemege. A paksi bővítés orosz technológiával...
miazavalami
@darwin: Én most bogarászom , és tényleg vannak olyan dolgok amiket sose tudnának megcsinálni... Úgy látom Maria barátom kifeküdt...:-)
Desischado
Nekem nem kellenek, már épp eléggé bemutatkoztak!
análisdrabális
@miazavalami: "a visszaeső bűnözők nyomkövetőt viseljenek" most akkor az összes náci ganéra tegyünk nyomkövetőt??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.