Elszállították a főváros VII. kerületében, az Almássy téren, felújítási munka közben talált robbanótesteket, a lakók hazatérhettek otthonukba - közölte Várkonyi Melinda, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje vasárnap az MTI-vel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
Már megint a "jóságos felszabadítók" ajándékai... Elképesztő, hogy mennyi bombát és egyebeket szórtak ránk. Aki ezeket élteti, nem normális.
szaboria1
@lenhardtibolya: Az Almássy tér akkor igen nagy harci színtér volt anyukám mesélte mert ők a Törley palackozóban ott dolgoztak mikor látta a főnökség, hogy ott nagy harcok lesznek bezártak.
QQCSI
@lenhardtibolya: „1944-45-ben több tízezer tonna bombát dobtak magyar célpontokra a szövetségesek. A britek és a szovjetek nagyvonalúan céloztak, de az amerikai szőnyegbombázások is gyakran célt tévesztettek.”
index.hu/bulvar/bombaz0726/

Ez azért már tényleg beteges:
„Már megint a "jóságos felszabadítók" ajándékai...”
lenhardtibolya
@QQCSI: A felsoroltak mind-mind a "felszabadítók" voltak...
Meine Ehre heisst Treue
@lenhardtibolya: Vissza kellene adni a "felszabadítóknak" ezeket az eszközöket...
QQCSI
@lenhardtibolya: Ezt a választ még félre sem lehet érteni. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.