A Fidesz nem lesz partner abban, hogy az ukrajnai konfliktus magyar belpolitikai kampánytéma legyen - közölte Zsigó Róbert, a kormánypárt szóvivője hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón az Összefogás nyilatkozatára reagálva.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@silber13: Épp most olvastam egy másik cikknél , hogy nagyobb erőfeszítéseket fognak tenni a külhoni magyarokért. Ez nagyon szép és jó gondolat, hiszen nem ők tehetnek róla, hogy hova születtek. Másrészt jobban járnának ha a magyar kormány nem szólna bele az adott ország belügyeibe, ilyen módon ahogy teszi, éppen az ottani magyarok érdekeiért.
Na, csak azt akartam mondani , hogy ezt a melldöngetést akkor kellene tenni amikor már a határokon belül , nincs szegény ember, nincs éhes gyerek , nincsenek kilakoltatottak , hajléktalanok...
A mai napig nem tudom megemészteni , hogy Erdélyi magyar egyetemeket pénzelnek , itthon meg rászakad a mennyezet a gyerekere órán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@silber13: Lesem. És még azt sem értik orbán fészbúúúúk oldalán , hogy miért érzem én magam sokadrendű állampolgárnak...
bárzongora
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
miazavalami
@bárzongora: Jé! a zongorahangoló haverom, de jó kedvedben vagy. akkor te külhoni mágyári vagyol, hogy elsőrendünek érezed magadat ezen a földön?
miazavalami
@Pálinkafőző Rézüst: @A Tündik bündije: Na ez igaz , a franc egye meg.
Orbán a vesztes választások után , jön vigyorog lázit...és kezdődik minden előlről. A következő kormány pedig nyögje a hitelt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.