A nejlonszatyros nyilatkozatával botrányt kavart Zuschlag Jánost egy bevásárlóközpontban érte az inzultus – írja az Magyar Nemzet.

A volt MSZP-s képviselő telefonon elmondta Hír Televíziónak, hogy szombaton este egy bevásárlóközpont ajtajában egy 40 körüli férfi azt mondta: „Ezt nem felejtjük el neked, és ezért meg fogsz halni" - olvasható az MNO-n.

Zuschlag szerint olyan emberről lehetett szó, aki a jelenlegi ellenzék aktivistája, vagy az ő ideológiáját valló személy, hiszen nyilván jelen pillanatban az ő érdekeiket sérti elsősorban a hamarosan megjelenő könyve. Mint az interjúban elmondta természetesen tesz rendőrségi feljelentést, mert nem szeretné, hogy akár a családját, vagy akár őt rendszeres jelleggel lehessen fenyegetni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@nahát: @furfang: Angyalkáim! Aki balosként gerinctelen, az jobbosként is az!
Vigyétek, köztetek bőven van helye az ilyen jellemtelen senkiknek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Senara
" szombaton este egy bevásárlóközpont ajtajában egy 40 körüli férfi azt mondta: „Ezt nem felejtjük el neked, és ezért meg fogsz halni" Bevásárlóközpont megint szerepel a történetbe :-))) Ruzsa Sanyi csak ő ajándékot kapott és nem fenyegetést :-)))) egy titkárnőtől akinek nem jut eszébe a neve :-))) Miért nem tett feljelentést ? Mert van kamerázva minden :-)))
karma1
Istenkem, ez a kis mitugrasz mennyire meg akar dolgozni a fidesztol kapott penzeert... Ilyen kifacsart tortenettel all elo, hogy "egy bevasarlokozpont ajtajaban..." Talan ha elokaparjak a terfigyelo kamerak idevonatkozo anyagait, akkor talan meg konkretan meg is talalnak az illetot.
Es ez a sugallas... Hogy csak a mai baloldali ellenzeknek allhat erdekeben ot halalosan megfenyegetni,...

Kisebb majom vagy te annal, kis arulo, hogy a nagymenok odafigyeljenek rad...Senki nem akarja beszennyezni veled a kezet...
nezelodo
Remélem ez a kis nyikhaj említés tesz a könyvében pénzlenyúlásokban tettestárs Szíjjas barátjáról is, aki helyett is ő vitte el a balhét. Bár ahogy elnézem ezt a szélhámozót, valószínűleg neki is szelektív lett a memóriája. Emiatt és a kora miatt és a bentlakásosan elvégzett mozigépész tanfolyam okán biztosan lesz helye legalább a fidesz kölyökcsapatában, szakoktatóként.
nahát
De be van szarva a maszop a kis gengsztertől. Bajban a maffiabaloldal. Félnek , hogy kiderül, igaz amit zusi állít!
A konok tagadás a legnagyobb beismerés! :)
furfang
Ez várható volt. Nem szűzlányok népes gyülekezete a ballib bagázs, ezt több mint 100 éve bizonyítják.
A tetejétől az aljáig elvetemült, istentelen banda.Aki nem, az hosszú távon nem tudott megmaradni közöttük.
QQCSI
@nahát: @furfang: Angyalkáim! Aki balosként gerinctelen, az jobbosként is az!
Vigyétek, köztetek bőven van helye az ilyen jellemtelen senkiknek!
A Tündik bündije
@furfang: "Aki nem, az hosszú távon nem tudott megmaradni közöttük."

Igaz. Egy részük ezért fehérgalléros oligarchia tag lett a Csúti Pocak lovagrendjében, a hülyébbeket meg várta a a Kubatov-féle B-közép és szőkeferi.
nahát
@QQCSI: Azzal,hogy támadod zusit, nem tudod elterelni a figyelmet arról amit mondott, Hiába akarjátok eltüntetni a forrást , amit írt , az keményen ül és annyi nem lesz elég az embereknek, hogy "mindenben hazudik"- csak nektek balfanoknak!
QQCSI
@nahát: Zuschlagot anno sajnáltam, mert sokallottam a 6 éves büntit a nettó 20 millás sikítás miatt. Ma már pont annyira lesajnálom, mint a te véleményedet.
nahát
@QQCSI: Én meg az egész baloldalt lesajnálom, azt kapják amit érdemelnek! xD
furfang
@A Tündik bündije: Örömmel látom, hogy te megmaradtál közöttük.
bra048
Annyira sajnálom a Cusit, mint nagy harcostársát a Szijjártó pubit.
silber13
Azért olyan röhejes! Ruttnert bérgyilkosok hajkurásszák valamilyen Sparafucile irányításával, a mésikatkinyúvasztással fenyegetik, szintén nem liliom lelkületű egyedek. .Érdekes, Cusi ippeg, hogy napra került, az ügyvéd - úgy néz ki - hosszabb időt fog eltölteni árnyékban!
A Tündik bündije
@furfang: Hja, Moszko Vitya nem az esetem, mit csináljak?
karma1
@furfang: Tehat akkor most zushclag szentkent vonul a mennybe, mert mar nem birta a ballibet,...

Ne rohogtess, arcpakolas van rajtam...
QQCSI
@silber13: Fura, hogy engem meg nem fenyegetnek zsarolók, gengszterek, bérgyilkosok,
maffiózók,,,lehet, hogy a tisztességes, becsületes, emberhez méltó életvitel a megoldás?
human
Ez a megfenyegetés és hogy feltörték a kocsiját szerintem csak reklám a könyvének. Hátha így hihetőbb, hogy milyen nagy dolgok lesznek benne és érdemes lesz megvenni.
karma1
@QQCSI: Nem is piszkaljak az ingerkuszobodet ilyen fenyegetesekkel, ugye?..:-))
Milyen uncsi lehet igy elni!...:-)) Zusi mindig balhes volt, Ruttnernek is volt mit a tejbe apritania (o se a Ganzban reszelt 6-tol 2-ig , valoszinu, hanem olyan jo kis bevallalos pasi lehetett...) Akkor ez a ket egyed nem szamolt ezzel a lehetoseggel? (Foleg Ruttner, ha egyszer uzsorakamatra vett fel hitelt... Az allamtol folvett hiteltol csak hajlektalanna valik az ember, az uzsorastol felvett lovetol pedig esetleg meghal, vagy megnyomorodik. Szep kis kilatasok, itt aztan nincs kulonbseg az allam es a maganuzsoras kozott szinte semmi..:-(((
karma1
@human: Ja, ez olyan hollywood-os lepes: mindegy, mekkora botranyba keveredsz, csak beszeljenek rolad, legyel a koztudatban!... ez a kis majom is biztos ismeri ezt a medias hozzaallast, nana', hogy el is vele...
QQCSI
@karma1: Tudod, az a jogvégzett ember, aki uzsorások karmai közé keveredik,
az olyan borzasztóan jó jogász nem lehet. Aki viszont a magas jövedelme mellett
sem képes hitel nélkül elérni a vágyait, az a sokat akar a szarka, de nem bírja a
farka esete.
karma1
@QQCSI: Ezt gondoltam en is... Viszont megtalalta az alvilagban a legkemenyebb uzsorast, akinek biztos messzire er el a keze,...
Hellcat
@furfang: Ez a Zuschlag lufi fél napig se tartott...pillanatok alatt kiderült, hogy a fidesz támogatja az egész rágalomhadjáratot...olyan erőtlen szar ez mint a fidesz gazdaságpolitikája...csak az ilyen elvakultak dőlnek be neki is pörögnek rajta még min te. Ha már aljasságról van szó...mit szósz ahhoz az ügyhöz ahol a fidesz belehajszolta az ürgét a cége áron aluli eladásába majd másnak csak úgy elhunyt...na ezt hívják úgy hogy maffia...és te ezeknek tapsikolsz...gratulálok.
dömdödöm
A zuslágot már 94 ben ki kellet volna b@szni át a fideszbe mert nyílvánvalóan
hamisítatlan fideszes viselkedésmodellel habitussal rendelkezik és a kinézete és arcberendezése is a jobbos szélsőjobbosokra hajaz :-(
Citromka
@karma1: Mit kaparjanak elő? a nem létező bevásárlóközpont nem létező kameráját? Amúgy nagyon életszerű, hogy Zuschlag szombaton este egyedül kóricál a bevásárlóközpontban. Biztos leugrott 10 deka parizerért vacsorára.
geronimo
Szeeegényke!! Kicsi zusit megfenyegették!! Piszok szoci szimpatizáns volt , SZEMETEk ! ! Majd a fityesz aki eddig köpködött megvédi kicsi zusit !! Van pénz mindenre, hiszen loptak eleget, vagy fogadj magad mellé tertőröket, nem telllik abból a pát tíz milkából, amit kaptál a könyvecskédért a fityesztől?, ami mint tudjuk, csupa igazság!! És ez pont most és pont a fityesz cég adja ki, és pont csak önöknek, hát nem véletlen? :-D Barmok! ! !
furfang
@karma1: Zuschlag bírta a ballibeket, csak azt nem, amikor koncként odadobták maguk helyett, és 6 évet elvettek az életéből. Szerintem bármilyen lojális vagy velük, te is megorroltál volna a helyében. Talán dalolnál te is mint Caruso, amint letöltötted a kiszabottat még pénz nélkül is. Mellesleg a könyvéért beszedett jogdíj nem lesz két fillér.
Brother Louie
Jaj jaj jönnek ezek a "merényletek", mint Pintér elvtárs metrórobbantása, meg az Orbánné Lévai Ancsi autójának elrablása meg a többi Esti Mese.
Desischado
Ezerrel megy a parasztvakítás, eg az esti mese, csak a hülyék dőlnek be ennek a kis nyikhajnak a dumájától!
bakegya
Már több,akár jobbról-balról kisült-elsült-odakozmált esetben idevéstem már, hogy nagyon -nagyon kevéske oxigén is elég egy embernek azhoz hogy átlendíthesse magát egyértelműen a napos oldalra!!!-Ezzel a palival sokat nyelettek,attól fulladozikEzt a kis patkányt most éppen...tavaszi szél frissen-ruganyossan simogatja-mint minden szemetet amit ideje eltakarítani...
dömdödöm
@furfang: széllel szemben nem lehet hugyozni akkor sem ha orbán tartja a farkadat
troppauerhumer
Minden Kormányváltó figyelmébe!
Lépjetek át a FideSS 2010-el azonos újabb választási sárdobáló ámításán-emlékeztetőul:Sukoró,tábornokok,Hunvald ügy stb utólag derült ki mind-mind ártatlanok - Simon ügyön hamar kipukkadt az őszödi beszéd,még hamarabb a Zusi ügy ,de még ezek előtt nem jött be rizsacsökkentési ámítás ,hát beújították a Simont,de így ugrott a pártpénz variáció amit a FideSS rá akart húzni az MSZP-re.
Most ezzel mint anno Szabadival ,járatni fogják Simont mindennap szíjon a választásokig ,oszt jónapot!...pianó...
A FideSSnek nincs halván fingja sem,terve se,ahogy még senki jobber nem tudott válaszolni,nyertek ok,mit csinálna a pangó ,leépült gazdasággal,amit csak az autógyárak tartanak fent a víz felett a megfulladástól,vagyis az államcsődtől,a nem hitelező bankokról ,ezek mind Orbán miatt nem működnek,a munkanélküliséggel,a csúcs államadóssággal,a minus GDP-vel,a szegénységgel,a kimenekült dolgozókkal,a dollárhitelekről és most hozzá a 25 évre az atomerőmű miatt még jobban eladósított országgal.
Na és az Orbán miatt megromlott EU és USA kapcsolatokkal?
Mert eddig még senki nem válaszolt,előre szólok ,hogy a"szebb jövőt"nem nyerő..
NOS?"
Ezeket mégeccer SOHA!

Simonnak jobb lett volna Kaya Ibrahim útlevelét használni, abba nem mert volna a magyar ügyészség belekötni... csak hát Kaya útlevele valamelyik FideSS pártvezető széfjében csücsül..

www.youtube.com/watch?v=_hQh4262aDc

Jó lett a klip mindent elmond múltról jelenről ez van sajnos...ennek kell véget vetni ápr.6-ával .
1998 tavasz - nyer a FideSS - felélik,szétosztják a Bokros csomag eredményeit,becsapják a népet a devizahitelekkel ,a 12 állami gazdaság lenyúlásával kezdődik a szabadrablás.
2010 tavasz - nyer a FideSS lásd a manyuptól a trafik,föld takarék ,KÖZGÉP,stadion mutyisztán,rizsacsökkentés böff,a háromszoros bóvli ,Paks,történelmi csúcson az államadósság
2010 ősz - ÖNK. nyer a FideSS - vörösiszap ár,közmunka,Mészáros Lőrincek,Papcsákok ,Rogánok,Kósák magukévá tették a...
szjupermen
@furfang: "A tetejétől az aljáig elvetemült, istentelen banda.Aki nem, az hosszú távon nem tudott megmaradni közöttük."
Milyen igazad van. persze, ha ezt a Fideszre mondod. Hiszen náluk bizonyosodott be sorra, hogy az általuk indított koncepciós perek sorra elbuknak.
Ez a vissza slagos ügy sem fog sokáig élni, mert előbb utóbb kiderül, hogy szokás szerint a "Fidesz fő kommunikációs stratégái, az amerikai Arthur J. Finkelstein és George E. Birnbaum" kampányötlete.
krumpliorr
Akkor végül is volt 6 jó éve a sitten.
Sokan szerethették, nem kell irigykedni!
Vizual
Van még ennél lejeb ? Ruttnert is, ezt a kis senkiházit is méregdrága bérgyilkosok üldözik. Ugyan már. A hasonló szint támadta meg őket. Nem tudom én mit tennék ha elvinnék a 60 milliomat vagy hazudnak a rovásomra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.