Egyebek mellett a foglalkoztatás régen látott javulásával igazolja a választások előtt Orbán Viktor miniszterelnök, hogy kormányzása alatt mesterien bántak a gazdasággal. A szakértők kételkednek - derül...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Érdekes hogy messze a franciák is látják hogy átverésről van szó idehaza meg tapsikol ennek a majomnak a sok birka...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@bundi: Sajnos nem csak ül, hanem azonos ütemben tapsol a népnyomorítóval!
coyote3
A közmunka sok dologra alkalmas. Aki így dolgozhat, azt rendszer függőjévé teszi. Nem hal éhen, de nyomoroghat belőle. Javítja a statisztikát. Alátámasztja a hazugságot. Lehet tőle mellett döngetni.
szaboria1
A lényeg 2010-ben 55% volt most meg az arány 60% a foglalkoztatási arány Orbán szerint. Az elemzők szerint a közmunkásokkal nincs növekedés nincs igazi munkaerő növekedés csak statisztikai tupírozás.
lajospapa
Aki tényleg munkanélküli, ugyan menjen már el szavazni! A minimálbéres is. A várólistás is. A rezsicsökkentett is, akinek kevés rezsit csökkentettek, mert már nincs, akinek a falujában ugy érzi már rend van mert tegnap nem lopták el a tyúkját, mert tegnapelőtt óta nincs. Akinek a gyereke nem jár egyetemre mert nincs rá pénze tandíjmentesség mellett. Akinek a fia elvégezte az egyetemet, és kiment Angliába, vitte a kisunokát is, aki most tanul beszélni. Angolul. No ez mind menjen el és szavazzon!
lajospapa
@bundi: Lehet így is gondolkodni a szavazásról. sajnos sokan gondolkodnak így aztán a fele szavazásra jogosultnak elmegy, annak egyharmada valamelyik pártra szavaz , a többi meg tízfelé oszlik. és ebből lesz a büszkélkedni való kétharmad. Aztán rájön a nép, hogy megint nem ilyen lovat akartam. Vagy ahogy Hofi mondta. a lónak nem ezt a részét.
Aki nem megy el szavazni, annak jó a jelen helyzet. Jó, hogy a nemzeti össztermék 51 %-át tulajdonképpen egy valamikori kollégiumi szoba újraosztja. a haverok között. Hát ne menj szavazni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.