A Fidesz szóvivője szerint teljesen mindegy, mit ígér a baloldali összefogás, mert az emberek emlékeznek rá, hogy 2002 és 2010 között mit ígértek nekik a baloldal politikusai, és ezzel szemben mi történt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A Fidesz szóvivője szerint teljesen mindegy, mit ígér a baloldali összefogás, mert az emberek emlékeznek rá, hogy 2002 és 2010 között mit ígértek nekik a baloldal politikusai, és ezzel szemben mi történt.
Első módosított verzió:
A Fidesz szóvivője szerint teljesen mindegy, mit ígér a baloldali összefogás, mert úgy is elcsaljuk a választásokat...
Egyébként meg én is emlékszem mit ígértetek...1 millió munkahely? Hol van? Sehol...megvédett nyugdíjak? hol van a 3000 milliárd? Sehol...elszámoltatás? Hol van? Nem hogy szoci csontváz nem borult ki...hanem még a tietek kezdtek el maguktól kihullani...szánalmas.
vidi500
Teljesen mindegy mit ígér bármely párt, hiszen törvény mondja ki, egyetlen párt sem köteles hatalomra jutása után betartani választási ígéreteit...
Ami a sokat hangoztatott "lenyúlt" magánnyugdíjat illeti, szerencsére nem vagyok benne érintett, ezért talán tárgyilagosabban vagyok képes átlátni.
A "magánnyugdíj bevezetése" előtt csak 1 kötelező állami nyugdíjjárulék létezett. Na ezt az 1 fizetési kötelezettséget osztották ketté, 50%-50%-os arányban, úgy hogy mindkettő fizetése kötelező maradt. Tehát már az elnevezés is, hogy magánnyugdíj, az egy csúfnév, megtévesztő hazugság, mert az sosem volt magánnyugdíj, csak a kettéosztott állami nyugdíj egyik fele. Ami valóban magánnyugdíj, azt úgy nevezik Magyarországon, hogy önkéntes nyugdíjpénztár. Na az a tied, és az tényleg magánnyugdíj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.