Rokonszenves fiatalember magyarázza az index.hu videóján: szavazni kell, akár a Fideszre, akár a kormányváltó összefogásra, mert ezzel gyengítjük a Jobbikot. Az üzenet téves, hamis; s amennyiben végiggondolt szándék van mögötte, annyiban hazug is.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Jó nagy csúsztatásra épül az egész cikk, láthatóan nem is érti miről van itt szó.

"Együtt demonstrálni a Jobbik ellen azokkal, akik az újnyilas pártot magukban, magukból fölnevelték?"

Azok, akik most ott demonstrálnak, azok nevelték fel az újnyilas pártot? Ne őrülj már meg. Szaniszlót nem Kovács János tüntető nyomta be a köztudatba. Ezek egyszerű hétköznapi emberek, és a videó sem azt mondja, hogy kőfideszes és kőszoci pártkatonák egymást karolva demonstráltak, hanem csak ilyen meg olyan kötődésűek... Ami meg ugyan miért lenne baj? Rengeteg normális, épeszű fidesz-szavazó van, és rengeteg ugyanilyen baloldali szavazó is. Ezek miért ne gondolhatnák úgy, hogy jó, eddig a pártomra szavaztam, de most fontosabb kihangsúlyozni azt, hogy a Jobbik ellen szavazok. Ezt mondták ki ezzel a rendezvénnyel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.