Tavaly ősszel újabb nagy fába vágta a fejszéjét Mészáros Lőrinc: a polgármester újabb földeket szerzett meg a Felcsút-Alcsút-Bicske háromszögben, amihez vélhetően egy nagy bank támogatását is megkapta. Ám az egyik teleknél gondja akadt: a vele haragban álló, időközben politikusnak állt juhász beperelte.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Mindent csak nekem, a többi dögöljön meg! Gyönyörű és valahogy tipikusnak tűnő mentalitás! Remélem börtönben végzi az összes!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Senara
Nagyon gyanútlanok az ilyen politikai szereplővé előlépett emberek, gyakran végzetes óvatlansággal telefonálnak, autópályán, elé lépnek az ámokfutóknak, másokat meg több száz kilométeren át fuvarozzák az elvbarátaik, és nem veszik észre milyen sok kórház mellett mennek el, de nem akarják vegzálni szegény haldokló barátjukat holmi életmentési kísérlettel.
bakegya
Az Antal ágya alatt kotorászásnak az élő hazaárulóit kell megkérdezni-amíg élnek,minek okán nem jutott rendesen termőföld,bányajog az eredeti tulajdonosának,::::Nem a BISZKUVAL kell vesződni,az csak elterelő hadművelet!...A BAKONYI FÖLDEK A SOMOGYI -ZALAI TULAJDONOSOK LESZÁRMAZOTTAI ITT ÉLNEK KÖZÖTTÜNK-A KULÁKNAK BECÉZETTEK GYEREKEI HA BESZÉLHETNÉNEK?...TAZ IGAZSÁG A FÖLDÖN HEVER...VICCKTOR-ANIKÓKÁVAL TISZTAVIZET ÖNTHETNE A PUHARUNKBA ,DE NEM TESZI,MERT VEHETI-ÁLLAMKÖLTSÉGEN...
nezelodo
"bakegya
TISZTAVIZET ÖNTHETNE A PUHARUNKBA "

Bocs de naiv vagy, öntött ő tiszta vizet, ha nem is a pohárba hanem a Váli-patakba, 4,8 milliárdért a felső tiszai árvíz után. Igaz hogy nem a váli nádas tavakat mosta el az árvíz, hanem Edelényt, mégis csak a tizenkettedik lett a helyreállítási költséget tekintve a felső Tisza a költségek rangsorában, és akkor alig akadt valaki aki szót emelt az ilyen szemétség ellen. Mentségükre legyen mondva Rákosinak se mertek szólni annak idején.

Azóta tudhatjuk, hogy a Váli víz Mississippi a Tiszához képest...
Desischado
Remélem, megszívja ez a hirtelen milliárdossá vált gázszerelő! Drukkolok a juhásznak!
Yoda69
@Desischado: Amig a fidesz van, addig kizart.
Desischado
@Yoda69: Sajnos, igazazd van Yoda, de semmi sem tart örökké, én ebben bízom! eljön majd a leszámolás ideje!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.